Monet vaimot saattavat tietää jo etukäteen, että aviomies on pian suuntaamassa vessaan.

Sen voi tietää esimerkiksi siitä, että mies nappaa matkapuhelimensä käteen ja näyttää vähän kärsivältä. Sen jälkeen mies suuntaakin jo pian vessaan ja tietysti matkapuhelin tulee sinne mukaan, jotta mies viihtyy vessassa noin puolen tunnin ajan.

Puoli tuntia per vessakerta on liikaa. Kun käy vessassa useamman kerran päivässä, kertyy vessa-aikaa niin paljon, että se on liian paljon pois perheen yhteisestä ajasta. Nyt se on myös todistettu, että vaimot ovat olleet oikeassa, että isien, varsinkin isohädät, vievät perheeltä liikaa aikaa.

Siitä löytyy monen vaimon todisteet, että isät viettävät vessassa liian pitkiä aikoja. Eräs vaimo oli keksinyt, kuinka saada lyhennettyä miehensä vessa-aikoja. Aina kun mies oli mennyt vessaan, hän oli sammuttanut Wi-Fi-yhteyden. Se oli toiminut ja nyt hänen miehensä osaa käydä vessassa nopeammin.

Moni vaimo on halunnut tietää, onko siinä jotain vaarallista, jos istuu pöntöllä liian pitkiä aikoja kerralla. Lääkäri Sonpalin mukaan kyse voi olla terveydellisistä syistä, miksi miehellä voi kestää kakkaaminen niin kauan. Kyse voi olla esimerkiksi ummetuksesta, jolloin miehen olisi syytä juoda enemmän vettä ja syödä kuitupitoista ruokaa.

Sonpal on sitä mieltä, että kakkaamisen ei pitäisi kestää kenelläkään viittä minuuttia pitempää.

Lähde: fatherly