Joillakin tuntuu lorahtavan päälle liikaa hajuvettä tai muuta hajustetta. He eivät joko tajua sitä tai välitä siitä, että muut joutuvat kärsimään siitä.

Eräs mies oli istunut lentokoneessa sellaisen naisen vieressä, joka oli miehen mukaan tuoksahdellut liikaa hajuvedelle. Miehen mukaan haju oli ollut niin vahva ja kamala, että mies oli ruvennut voimaan pahoin. Miehen olo oli lopulta ollut niin kamala, että hän halusi huomauttaa naiselle tuosta liiasta hajuveden käytöstä.

Kun nainen oli käyttänyt vielä käsidesiä, jossa oli jokin tuoksuva aromi mukana, mies oli avannut suunsa ja kertonut kuinka nainen tuoksuu liian voimakkaalle hajuvedelle. Nainen oli vastannut miehelle vain tylysti, että anteeksi. Mies oli kohdannut naisen vielä lentokoneesta poistumisen jälkeen ja halusi kertoa naiselle, kuinka naisen kannattaisi jättää seuraavalla lennolla hajuvesi laittamatta.

Naisen vastaus miehelle oli erikoinen ja joidenkin mielestä varmasti aika hulvaton. Nainen nimittäin kertoi, kuinka korona on vienyt häneltä hajuaistin.

Ehkä hajusteet voisi jättää kokonaan pois, jos niitä ei itsekään haista?

Lähde: Mirror