Tässä on kysymys, jonka vastausten tietää heti olevan hauskoja ja outoja.

Joku pyysi Vauva.fi-sivustolla muita kertomaan hulluja ja erikoisia sääntöjä, joita tietää perheissä olevan. Osa vastauksista oli todella hauskoja ja niitä on kerätty tähän alle:

Eli tässä perheessä kaikki syövät lätyt kylminä:

”Meillä on sellainen sääntö, että lettuja ei syödä ennen kuin kaikki on paistettu. Paistajana mua ärsyttää, jos se lettupino ei kasva vaan siitä tullaan hakemaan sitä mukaa kun valmistuu :)”

Tämä sääntö on todellakin hullunerikoinen:

”Lapsena mulla oli kaveri, jonka kotona ei saanut istua sängyllä. Siis sijatullakaan.

Kahden tytön huone oli aika ahdas, tai siis lattiatilaa oli vähän. Siellä mahtui leikkimään barbeilla yms ehkä yksi kaveri siskosten lisäksi…

Lasten huoneessa oli pleikkari, sitäkin piti pelata lattialla istuen. Tällä varmaan varmistettiin se että saatiin niskakivut aikaiseksi kaikille ja tehtiin jotain muuta.”

Joku on sitä mieltä, että tästä voi kärsiä nurmikko, mutta että sen takia, että lumi näyttäisi rumalta:

”Ei omasta tuttavapiiristä tule mitään mieleen, mutta jossain vastaavassa ketjussa joskus joku kertoi perheestä, jossa takapihalle ei saanut talvella astua, ettei lumi mene ruman näköiseksi.”

Hyi ei onnistuisi minulta:

”Että vessapaperia ei saa käyttää kuin kaksi palaa per vessareissu. Mahtaa olla koko perheellä melkoiset jarruraidat alushousuissa.”

Miksi ihmeessä tehdä aamuista näin vaikeaa:

”Tuttavaperheessä on sääntö, että jos toisen pitää lähteä aikaisemmin töihin niin sen toisen pitää nousta tekemään sille ensinlähtevällä aamiaista. Tosi kiva jos itsellä olisi vaikka vapaapäivä… ja kai nyt jokainen osaa voileipänsä hotkaista ilman että se pitää tulla eteenkattamaan! Mutta kukin perhe tyylillään…”

Mahtoi teinihiki haista tässä talossa:

”Kun olin teini ja asuin vielä vanhempien kanssa, suihkussa ei saanut käydä joka päivä, ettei vettä mene liikaa. Meillä saa käydä suihkussa vaikka kolme kertaa päivässä, jäi kyllä niin kauheat traumat tuosta asiasta.”

Tässä talossa ei hiki taas haise:

”Lakanoissa ei saa nukkua paitsi jos on käynyt ensin suihkussa. Muutoin nukutaan päiväpeiton päällä viltin alla.”

Voi voi tämähän on nyt kalliin sähkön aikana varmasti ihan normaalia toimintaa:

”Kasvoin hämäräsä, koska lapsuudenkodissani isä säästi sähköä (luonnonvalo riittää!) ja sammutteli jatkuvasti valoja. Omassa kodissa onkin sitten aina ollut juhlavalaistus, vihasin pimeässä kykkimistä niin paljon.”

On perheitä, joissa ei ole lainkan sääntöjä, mutta sitten on näitä ääripäitä.

Mitäs hullunerikoisia talosääntöjä sinulle on tullut vastaan?

Lähde: Vauva.fi