Krapulassa voi tulla toimittua typerästi, jonka tämä nirso nainen sai kokea karmealla tavalla. Hänen huonosta päivästään uutisoi Lad Bible, jossa kerrottiin kuinka nainen oli tilannut kotiinsa ruokaa McDonald’s -ruokaketjulta.

Tilaus saapui hänen ovellensa, joten sen tekeminen oli onnistunut, vaikka tässä tilassa kädet saattavat täristä liikaa, jolloin tilausta ei saa näpyteltyä. Hän taisi odotella, vesi kielellä ja huonossa hapessa, saavansa ihanan suolaista ja rasvaista ruokaa, joka olisi parantanut hänen oloaan.

Mutta kun kyseessä oli nirso nainen, oli hän pyytänyt poistamaan tilaamastaan hampurilaisesta kaiken, josta hän ei pidä. Hän ei halunnut siihen sämpylää, pihviä, sinappia, sipulia eikä suolakurkkua. No mitäs jäi jäljelle? Ei mitään muuta kuin kaksi pakettia ketsuppia. Ne tuskin auttoivat krapulaisen olotilan parantamisessa. Aika erikoista, että tämä tilaus kuitenkin toimitettiin hänen ovellensa.

Katso vielä täältä Instagram-tililtä löytyvää todistetta siitä, kuinka nainen oli todellakin pyytänyt poistamaan hampurilaisestaan nämä kaikki viisi asiaa.

Lähteet: Lad Bible ja Instagram