Naisen TikTok-tilistä on tullut suosittu, sen jälkeen, kun hän jakoi siinä videon ja kertomuksen äärimmäisistä ponnisteluistaan ​​selvittääkseen, oliko hänen miesystävänsä pettänyt häntä.

Videon jakanut Lois Saunders kertoi istuneensa miesystävänsä kodin makuuhuoneessa ja huomasi siellä olevan kaapin alla keltaisessa käärössä olevan tamponin ja sen vieressä maskaran. Kumpikaan niistä ei ollut hänen.

Videon nähneet eivät osaa päättää, onko tuo nerokasta vai onko nainen sekopää

Lois kysyi miesystävältään, että oliko mies pettänyt häntä, koska hänen asunnostaan löytyi toiselle naiselle kuuluvia tuotteita. Mies kielsi kaiken, mutta Lois ei voinut uskoa häntä, joten hän otti ohjat omiin käsiinsä.

Monikaan ei olisi tässä vaiheessa osannut tehdä mitään, mutta Lois keksi jotain todella älykästä. Tamponi oli Tampaxin valmistama tamponi, joten hän otti yhteyttä tähän yhtiöön selvittääkseen, milloin tamponi oli valmistettu.

Loisin onneksi työntekijä nimeltä Grace vastasi hänen kyselyynsä ja kertoi hänelle, että tamponi oli tehty jo 11. joulukuuta vuonna 2019. Se oli ennen kuin pari oli edes aloittanut suhteensa.

Loisin poikaystävän mukaan tamponin on täytynyt jäädä asuntoon edelliseltä naisasukkaalta ennen kuin hän muutti itse asuntoon.

Lähde: Mirror