Mietitkö vielä, mitä pistää päälle halloweenbileisiin, joihin sait kutsun?

Nyt tiedät, miten pukeudut sinne, koska jokin näistä alla olevista huikeista asuideoista on varmasti mieleesi. Niistä jokaisen voi tehdä ihan itse. Voit myös soveltaa ideoita oman makusi ja kukkarosi mukaan.

Ensimmäisessä asussa tarvitaan kahta juhlijaa. Toinen näyttää asullaan, miltä näytetään Instagram-kuvissa ja toisessa mikä on todellisuus. Alla oleva asu löytyy täältä.

Kuva: Instagram/@healthontherocks

Olit nainen tai mies, voit esittää halloweenjuhlissa tamponia. Se on varmasti asu, joka on juhlien yksi hauskimmista asuista. Ohje alla olevaan DIY-asuun löytyy täältä.

Kuva: www.clubcrafted.com

Pidätkö muroista. Tai no pidit tai et, niin joku juhlissa varmasti pitää. Tämä asu on silloin heidän suosikkinsa. Ohje alla olevaan DIY-asuun löytyy täältä.

Kuva: Studio DIY

Kun kuorii banaanin, pääsee nauttimaan makeasta herkusta. Tässä asussa näytät siltä, että banaanin kuori on juuri paljastamassa herkkunsa. Ohje alla olevaan DIY-asuun löytyy täältä.

Kuva: Studio DIY

Tämä akvaarioasu on kätevä, jos et halua olla koko ajan asussasi. Laitat asun päähäsi vain sillä hetkellä, kun haluat herättää juhlissa suurta huomiota. Ohje alla olevaan DIY-asuun löytyy täältä.

Kuva. Damask Love

Lähteet: Country Living, Club Crafted, Studio DIY ja Damask Love