Naisten elämässä vaikuttaa olevan monia ongelmia, joista yksi on se, että missä huoneessa pitäisi säilyttää pyykkikoria.

Joku nainen on tuota oikein kysynyt muilta vau.fi-sivuston naisilta ja saanut monta vastaustakin. Vastausten mukaan vaihtoehtoja on useampia. Voisi luulla, että ainoa mahdollinen paikka on se paikka, jossa sijaitsee myös pyykkikone.

Eikös olisi helpointa, jos alkaa täyttämään pyykkikonetta, niin pyykit olisivat korissa siinä vieressä? Kaikkien mielestä näin ei ilmeisesti ole, koska moni ehdottaa pyykkikorille muuta paikkaa.

Joillakin on niin pieni kylpyhuone, että sinne ei mahdu edes pyykkikoria. Silloin ei ole ihme, jos sitä säilytetään esimerkiksi eteisessä.

Joku säilyttää pyykkikoria vaatehuoneessa, joka on taas jonkun toisen mielestä ilettävää, kun likaiset ja puhtaat vaatteet ovat samassa tilassa. Aika herkkää.

Tämä vasta ällöttävä vastaus onkin: ”Keittiössä ruokapöydän vieressä, hikisukat ja paskaiset alushousut antaa mukavat aromit kärytessään siellä pyykkikorissa.”

Missä sinä säilytät pyykkikoriasi?