Luuletko, että jos on oikein älykäs, ei koskaan tee mitään typerää. Se ei ole totta.

Tässä alla on älykkäiden ihmisten paljastuksia siitä mitä tyhmää he ovat joskus tehneet. Osa heistä on tohtorintutkinnon suorittaneita, joten edes korkeakoulutus ei estä sitä, että voi tehdä myös typeryyksiä. Tässä alla ovat parhaimmat paljastukset.

”Olen ilmailualan insinööri. Olen ainakin kolme kertaa tullut lähikaupasta ulos, avannut auton oven, istunut jonkun toisen lukitsemattomaan autoon ja ihmetellyt, miksi sisustus näytti niin oudolta ja mihin tavarani ovat kadonneet.”

”Luulin, että autoni oli juuttunut lumeen. Noin viisi tyyppiä yrittää työntää autoani pois lumesta, mutta huomasin lopulta, että minulla oli käsijarru päällä. Vapautin sen ja auto liikkui. Kaikki hurrasivat, mutta en kertonut heille mikä oli oikea syy.”

”Minulla ei ole tohtorintutkintoa, mutta olen yleensä aika välkky. Puhalsin kerran jäätelööni, koska se oli liian kylmää, ja kurkottelin kerran turvavyötä kiinni, kun istuin pöydän ääressä.”

”Olen asianajaja. Minun pitäisi olla fiksu. Tulin kerran ulos oikeustalosta ja hyppäsin uuteen autooni, käynnistin sen ja ajoin 60 mailia kotia kohti. Se olikin jonkun muun auto ja identtinen minun autoni kanssa. Minun piti soittaa poliisille ja ilmoittaa itseni autovarkaaksi.”

Lähde: The Poke