Häät aiheuttavat joskus närää varsinkin häihin kutsuttujen vieraiden keskuudessa.

Jo pelkkä hääkutsu saattaa loukata tai tuntua todella oudolta. Häihin kutsuja saaneet ovat kertoneet muille millaisia kummallisia kutsuja he ovat saaneet. Tässä alla ovat niistä parhaimmat.

1. ”Hääkutsu koski vain häiden keskiosaa eli vihkimisen ja iltajuhlan. Olin baarissa useita tunteja sen aikaa, kun tärkeämmät vieraat söivät häissä, jonne pääsin takaisin vasta syömisen jälkeen.”

2. ”Mieheni sai kutsun häihin, joka oli osoitettu hänelle ”+1”. Tämä oli pariskunnalta, joka oli meidän häissämme vain muutama kuukausi ennemmin! Kieltäydyin lähtemästä, koska kutsu oli minusta töykeä, joten mies meni ilman minua.”

3. ”Minut kutsuttiin kerran häihin, jonne pyydettiin maksamaan osa ruuasta etukäteen vähän kuin panttina.  Loput ruuasta olisi pitänyt maksaa paikan päällä. En mennyt häihin.”

4. Tämä tapahtui jo häissä: ”Sulhanen nousi aterian jälkeen ylös seisomaan. Taputimme ja odotimme hänen puhettaan. Hän otti esille paperin (joka olikin kuitti) ja ilmoitti, kuinka paljon meidän pitää maksaa ruuasta.”

Aika erikoisia kutsuja ja häitä, vai mitä?

Lähde: The Poke