Monet miehet eivät vaikuta tietävän naisten lisääntymisestä juuri mitään, vaikka heidän elämässään olisi naisia.

Se on nyt paljastunut, kun naiset ovat kertoneet mitä heidän elämässään olevat miehet eivät ole tienneet naisten lisääntymisestä. Osa paljastuksista on melkoisen hupaista luettavaa. On todella kummallista, että joillakin miehillä on tuollaisia ihan väärinkäsityksiä naisten lisääntymisestä.

1. Entinen poikaystäväni luuli, että kaikilla naisilla alkavat kuukautiset aina kuun 15. päivänä. Hän oli tuolloin 26-vuotias.

2. Ex-mieheni luuli, että naiset voivat aloittaa kuukautisensa, milloin haluavat. Hän kysyi kerran, että voisinko ajoittaa ne hänen syntymäpäivänsä ulkopuolelle. Joku meni naimisiin hänen kanssaan ja sai hänen kanssaan lapsen.

3. Seurustelin kerran 23-vuotiaan miehen kanssa, joka oli raivoissaan siitä, kun mainitsin juoneeni viiniä kuukautisteni aikana. Hän oletti, että se oli vaarallista, koska kuukautiset liittyvät raskauteen.

4. Minun exäni kertoi minulle, että naisten ei pitäisi valittaa kuukautisistaan, koska naiset nauttivat selvästi tamponien käytöstä.

5. Kun olin raskaana, jo entiselle miehelleni, hän uskoi, että vauva oli kirjaimellisesti vatsassani, ja kun söin ruokaa, se putosi vauvan päälle.

Aika erikoista, että jotkut miehet ovat olleet tuollaisessa luulossa.

Lähde: Huffpost