Tämä tarina on erittäin traaginen, joten jos silmäsi kostuvat liian helposti, etkä pidä siitä, älä lue tätä eteenpäin.

33-vuotias nainen on kertonut kamalasta kokemuksestaan. Hänellä on mies ja miehellä on myös koira. Kaikki sujui ensin todella hyvin, mutta jossakin vaiheessa miehen, ei kun siis koiran luonne muuttui.

Koiran käytös muuttui yhdessä yössä. Nainen oli ollut koiran elämässä ihan siitä asti, kun koira oli ollut pentu. Nyt koira on jo yhdeksänvuotias eikä nainen voi enää rentoutua kodissaan ja syyttää siitä koiraa.

Koira pitää naisen miehestä enemmän kuin naisesta. Nyt koira ei vaikuta pitävän naisesta enää lainkaan. Koira ei esimerkiksi päästä naista enää makuuhuoneeseen nukkumaan. Siitä on tullut naisen miestä kohtaan erittäin suojelevainen.

Vaikka nainen meni miehen kanssa naimisiin, hän tiesi, että siinä samassa paketissa tulee myös tuo koira. Nyt koira on alkanut käyttäytymään naista kohtaan jopa uhkaavasti, joten naisen mielestä miehen pitäisi valita joko hänet tai koira.

Mies valitsi oikeastaan koiran, koska ei ota naisen koirapelkoa vakavasti. Nyt nainen on muuttanut hotelliin ja odottelee, mikä on miehensä seuraava siirto.

Lähde: Metro