On miesten saunailta ja miehet istuvat altaalla isolla kaveriporukalla.

Viinavirtaa ja kaikki pienessä laitamyötäisessä. Meteli on kova, musiikki soi ja kaikki yrittää kännissään puhua kaikille ja yhtä aikaa. Tunnelma hyvä. Pöydällä oleva matkapuhelin soi ja mies vastaa siihen:

– Haloo.

– No hei kulta minä täällä. Kauhee mökä siellä. Onks teillä hauskaa? kysyy naisääni.

– Joo, hauskaa on. Lähetään tästä kohta baariin.

– Okei. Ole sitte kiltisti siellä. sanoo nainen ja jatkaa: – Kuule,

kultapuppeli; kun mä tässä just sattumalta olin kävelyllä ja huomasin tossa

kultakaupan ikkunassa taas ton sormuksen, josta mä olen sulle aina puhunut niin etkö sä nyt vois sen verran antaa mun törsätä, kun sen hintakin on nyt tosi halpa. Vaan vähän yli 15 tonnii mut siin on ne smaragditkin.

– Ai. Paljoko yli? kysyy mies.

– No vaan vähän. 22: teen tonniin ne sen lupas. Saanhan mä sen ostaa jooko.

Pliiiiiis kultapuppeli.

Mies empii hetken ja sanoo sitten:

– No okei. Osta nyt sitten.

Nainen jatkaa:

– Ai niin. Se mun vanha Mersu on tosi surkee ja ruman värinen. Mä oon jo pitkään katellu jotain nätimpää ja nyt sitte tänään mä huomasin et tossa

autoliikkeessä oli se IHANAN värinen Bemu vielä myynnissä. Saanhan mä käydä ostamassa sen. JOOOOKOOO? Kulta rakaaas? Se on sen 345 tonnii mut ne jo lupas antaa sen kokonaan sun kultareunasella kortillas ja ilman käsirahaa. Kulta voinhan mä tämän kerran vähän törsätä, kun se on ihan pakko se Mersu vaihtaa. Jooko?

Mies tuumii hetken ja painaa sormea toiseen korvaan koska meteli on

kova. Kaverit taustalla huutaa, että lopeta jo se jaarittelu ja kaljalle.

– Okei, okei. Osta nyt sitten, mies sanoo vihdoin.

Nainen tajuaa tässä vaiheessa, että ukko on tänään aika lepsulla mielellä

ja erittäin suopea.

Nainen jatkaa:

– Sit kulta mun on ihan nyt pakko viel kysyy sulta yhtä toista juttuu. Ethän sä suutu?

– No en tietenkään. Kysy vaan.

– No kun mä oon jo pitkään katsellu tota naapurin Sakua sillä silmällä ja mun tekis ihan hirveesti mieli antaa sille. Jos mä vähän tänään meen sen luo istumaan iltaa sen kanssa hyvän viinipullon kanssa niin ethän sä suutu? Ethän kulta, kun kuitenkin sua mä vaan rakastan.

– No en mä nyt tosta suutu, sanoo mies. Mee vaan. Mut ei sitte ilman kumia.

– No ei tietenkään. Ai nii ja viel yks pikku juttu kulta puppeli; saahan

mun äiti uuden miesystävänsä kanssa muuttaa meille, kun on ihan turha niitten maksaa vuokraa, kun meillä on näin iso talo. Voihan ne muuttaa jooko?

– No, voi, vastaa mies. – Oliko sulla muuta?

– Ei muuta kulta. Kiitti hirveesti. Nähdään aamulla. Pusi pusi.

– Pusi pusi.

Mies pistää puhelimen kiinni ja katselee sitä mielenkiinnolla. Huutaa

sitten mölyävälle kaveriporukalleen:

– Aika näppärä puhelin, kenen tää on?