Kuulostaako tämä makuuhuonegolfilta?

1. Pelaaja saa käyttää vain omia välineitään pelissä, tavallisesti yhtä mailaa ja kahta palloa. Välineet on puhdistettava ja hyväksyttävä ennen peliä ja kentän omistajan tulee tarkastaa ja hyväksyä välineet.

2. Toisin kuin tavallisessa golfissa, pelin tarkoituksena on saada maila reikään ja pitää pallot sen ulkopuolella. Kentän omistaja pidättää oikeuden säädellä varren pituutta, jottei kentälle aiheutuisi vahinkoa.

3. Pelihimon lisäämiseksi mailan varren tulee olla jäykkä. Kentän omistajan tulee tarkistaa mailan jäykkyys ennen pelin alkamista.

4. Pelin tarkoituksena on käyttää niin monta lyöntiä kuin on mahdollista, kunnes kentän omistaja on tyytyväinen. Pelaajia muistutetaan pelaamaan oikeaa reikää, jonka kentän omistaja osoittaa.

5. Pidetään huonona tapana pelata reikää heti kentälle saapumisen jälkeen. Kokeneet pelaajat ihailevat kenttää kiinnittäen erityisesti huomiota hyvin muodostuneisiin bunkkereihin. Poikkeuksellisen hyvänä pelitapana pidetään reiän pelaamista useampaan kertaan ottelun aikana.

6. Pelaajia kielletään mainitsemasta muita kenttiä, joilla he ovat viime aikoina pelanneet.

7. Mikäli kenttä on väliaikaisesti kunnostettavana, on pelaajan esitettävä muita pelitapoja.

8. Pidetään pelin etiikan vastaisena paljastaa pelin tulos muille pelaajille, samoin kuin pelanneensa kentällä.

9. Kentän omistaja on ottelutuomarina valittaessa parasta pelaajaa. Kentän omistaja määrittää myös pelimaksun.

10. Pelaajien, jotka eivät tunne kenttää ennestään on syytä käyttää suojaa mailansa päällä.

11. Kentällä pelaa korkeintaan yksi pelaaja kerrallaan. Mikäli kysymyksessä on joukkue, kukin jäsenistä pelaa kentän läpi vuorotellen.