Tässä 12 asiaa, jotka hajottavat työtoverisi totaalisen varmasti: (Älkää vain oikeasti tehkö näitä työpaikoillanne.)

1) Lisää työtoverisi ensi alkuun kaikille mahdollisille netistä löytyville postituslistoille.

2) Levittele perättömiä huhuja työtovereittesi yksityiselämistä.

3) Siirtele työtovereittesi tavaroita pöydistä toisille, jolloin ne alkavat syyttelemään toisiaan.

4) Poista työtovereittesi pöydiltä silloin tällöin heidän muistiinpanojaan.

5) Lähettele työtovereillesi nimettömiä rakkaudentunnustuksia, jossa kerrot, että työskentelet samassa firmassa ja olet läpesi rakastunut ja todella ujo.

6) Lähettele työtovereittesi koneilta hienostuneita rakkauden tunnustuksia muille samaa tai eri sukupuolta oleville talolaisille.

7) Soittele keskukseen outoja soittoja, joissa kysyt aina samaa työtoveriasi.

8) Lähettele keskuksen osoitteeseen outoja postikortteja, jotka on osoitettu kuitenkin työtoverillesi. Keskuksen väki kuitenkin lukee ne ja laittavat juorut liikkeelle.

9) Jakele naimisissa olevien työtovereittesi käyntikortteja naisille ja miehille ravintoloissa ja pyydät heitä soittamaan sinulle kotiin illalla.

10) Kun työtoverisi on lähtenyt kotiin, aukaise hänen koneensa, siirtele tavaroita paikasta toiseen, avaa joku laatikko, siirrä näppis eri asentoon. Työtoverisi tulee paranoidiksi ja kummastelee, että kuka on käynyt taas hänen koneellaan.

11) Sovi tapaamiset työtovereittesi kanssa aina aikaisin aamuksi ja myöhästyt sitten vähintään puoli tuntia.

12) Käy tarkistamassa työtovereittesi verotiedot verottajalta ja kirjoita listalle kaikkien työkamujen palkkatiedot. Laita sitten koottulista esille yleisiin tiloihin esim. tupakkahuoneet ja ilmoitustaulut. Lähetä varmuuden vuoksi vielä kaikille tiedot nimettömänä e-mailina. Eiköhän vitutus ala kasvamaan, kun jotkut huomaavat tienaavansa huonompaan palkkaa kuin toiset samaa työtä tekevät