Moni luulee, että oma käyttäytyminen ei haittaa, mutta on usein väärässä.

Joku kysyi muilta Vauva.fi -sivuston jäseniä kertomaan omia pahimpia ”tää ei kai haittaa”-kokemuksia. Osa kertoi aika hulvattomista kokemuksistaan, joista parhaimmat on kerätty tähän alle. Ehkä osaa niistä voi jälkikäteen muistella jo hymysuin vai voiko? Oikeastaan nämä ärsyttävät ehkä edelleenkin (+ juttujen kirjoitusvirheet, joista Sketsi.net kuitenkin korjasi osan).

Nämä ainakin loukkaavat

1. ”Olin kampaamossa. Pyysin korkeintaan 3 cm pois. Pelkän siistimisen siis.

Nohh pian havahduin lauseeseen:

-Lähti nyt vähän enemmän mitä piti TOIVOTTAVASTI EI HAITTAA.

Oli siis napsinut vähintään 10 cm, ja pitkistä hiuksistani tuli melkein polkkatukka.”

2. ”Olin töissä ja asiakas istui odotushuoneen pöydälle niin että se hajosi ja sanoi että ei kai tää haittaa.”

3. ”Omistan omakotitalon. Ihmettelin kun parkkipaikallani (yhden auton pienellä parkkipaikalla) oli kaksi tuntematonta autoa. Aivan toisiinsa kiinni parkkeerattuna. Lähistöllä ei ollut yhtään parkkipaikkaa, joten jouduin jättämään auton tienvarteen (ja sain 60 € sakon). Naapuri sitten viikon päästä päätti laittaa viestiä. Että ”Tuttavamme parkkeerasi pihallesi, kun et ollut kotona. Toivottavasti ei haitannut!” Ei yhtään…”

4. ”Ole hotellissa. Koska ”kaveri” on omilla menoillaan, ota ihana pitkä lämmin suihku ja mene nukkumaan. Aamulla ”kaveri”; ei kai haittaa, että pyyhin eilen jalkani vahingossa sun pyyhkeeseen ennen kuin lähin.”

5. ”Lupasin korjata työkaverin trikooneuleesta silmäpaon. Hän toi seuraavana päivänä muovikassillisen perheensä vaatteita, jotka hän ajatteli saavansa korjatuiksi siinä samalla. Saatteeksi hän sanoi, että nämä hänen miehensä vaatteet ovat pesemättä, koska hän pesisi ne vasta sitten, kun ne on korjattu. Kyllä haittasi.”

6. ”Kaveri tarjoutui itse kyydittämään minua jonnekin ja pisti sitten autossa tupakiksi ”tää ei varmaan haittaa”. Olin raskaana, ja kaveri sen tiesi, että kyllä vaan haittasi.”

7. ”Suostuin pakettiautoni kanssa muuttoavuksi.

Ennenkuin joku tulee vinkumaan, niin sanoin että tulen kunhan saan rahallisen korvauksen. (ei ollut kovin läheinen ihminen ja matka pitkä.)

Muuton jälkeen tarjosi kahvit ja totesi että ”varmaan ymmärrät, että mulla ei nyt talon oston jälkeen hirveesti rahaa. Niin eiköhän kahvi ja pulla korvaukseksi kelpaa!” Iloinen läimäisy selkään, ja naurahdus.

Ilmoitin että mikäli ei maksua tule, niin vetäisin välit.

Ei ole vieläkään maksanut.”

8. ”Mieheni mummo tunki samaan kylppäriin paskalle, kun olin vaihtamassa esikoisen vaippaa siellä. Ei kai haittaa, älä sinä minusta välitä…”

Näitä tarinoita on kerrottu jo lähes 60 sivullisen verran, joita voit käydä lukemassa lisää Vauva.fi -sivustolla.