Mies on paljastanut erikoisen syyn, jonka takia hänen vaimonsa jätti hänet.

Mies on Ohiosta kotoisin oleva Matthew Fray. Hän oli aluksi sitä mieltä, että vaimon syyt erolle olivat naurettavia ja kohtuuttomia, mutta lopulta ero oli hänenkin mielestään viisas päätös.

Vaimo pudotti pommin heti miehensä 34. syntymäpäivänsä jälkeen ja kertoi että hän oli jättämässä miehen ja ottavansa heidän poikansa mukaansa. Matthew mietti mitä niin kauheaa hän oli tehnyt ansaitakseen kaiken tuon. Hänellä tuli ensimmäisenä mieleen se, että hän jätti usein pesualtaaseen lojumaan likaisia juomalaseja.

Kun mies mietti lisää, hän muisti, että monet muutkin likaiset astiat jäivät hänen toimestaan lojumaan pesualtaaseen, vaikka hän olisi voinut laittaa ne astianpesukoneeseen. Hän muisti myös, että hänellä on myös tapana jättää vaatteitaan lojumaan pitkin kotia.

Nuo eivät ensin kuulostaneet miehen mielestä siltä, että niiden takia pitäisi heittää 12 vuoden suhde hukkaan. Mutta lopulta hän tajusi, että vaimo oli oikeassa:

”Se, että en voinut käyttää neljää sekuntia siihen, että laittaisin juomalasini astianpesukoneeseen, oli minulle tärkeämpää kuin hän.”

Mies mietti vielä, kuinka hänen vaimonsa lähestyi joka kerta yhä enemmän kohti eropäätöstä, kun hän näki pesualtaassa lojuvan juomalasin. Ero tapahtui siten vähitellen eikä yhtäkkiä, kuten Matthew oli ensin luullut.

Matthew on nyt sitä mieltä, että miehet ovat tuollaisella käytöksellä vastuussa siitä, että parit eroavat. Moni voi olla eri mieltä…

Lähde: Mirror