Nyt ei voi enää kahviakaan tilata rauhassa, jotta muut eivät heti tiedä millainen olet.

Tilaatko kahvilassa aina samanlaisen kahvin? Se ei kannata, jos et halua paljastua joka kerta esimerkiksi itsekkääksi. Se voi myös kertoa muille sen, että olet hauska. Sellaisena monet ehkä haluavatkin muiden mielestä olla. Nyt saat tietää millaista kahvia sinun kannattaisi tilata, jotta annat muille hyvän kuvan itsestäsi.

Musta kahvi

Jos tilaat kahvin mustana, taidat olla päättäväinen, määrätietoinen ja osaat keskittyä hyvin. Asiantuntijan mukaan mustaa kahvia tilaavat saattavat olla myös itsekkäitä, jonka heidän suuri kunnianhimonsa aiheuttaa.

Latte

Latte on rennon ja hyperaktiivisen kahvinjuojan suosikki, joka ei pidä riskien ottamisesta. Lattea juovat pitävät siitä, että pääsevät kulkemaan virran mukana. He haluavat myös miellyttää muita ihmisiä.

Cappuccino

Cappuccino on seikkailuhaluisen juoma. Sitä tilaavat eivät pelkää kokeilla uusia asioita ja siksi kokeilevat usein jotain uutta.

Espresso

Espressoa tilaavat ovat vähän samanlaisia kuin mustan kahvin juojat. He puhuvat suoraan mitä he ajattelevat. Espresson tilaaminen osoittaa ihmisen olevan vahvaluonteinen, mutta myös seikkailunhaluinen.

Mokka

Mokka on samettimaista kahvia ja sen tilaa ihminen, joka on ulospäinsuuntautunut ja mahdollisesti melko äänekäs tyyppi sekä hauska.

Flat white

Flat white on espressokahvia, jonka päälle laitetaan ohut maitovaahtokerros. Sen tilaaja saattaa olla yksinäinen, mutta erittäin älykäs, joka noudattaa hyvin sääntöjä.

Siirappia sisältävä kahvi

Se, joka haluaa kahviin makeaa makua esimerkiksi makusiirapilla, on luotettava ja luova tyyppi.

Mitäs kahvia sinulle saisi olla?

Lähde: Mirror