Kun kyseessä ei ole oma koti, jossa ei ole voinut toteuttaa kaikkea oman maun mukaan, voi paikasta löytyä monta itseä ärsyttävää asiaa.

Moni on varmasti ollut kyläpaikassa, jossa kaikki ei ole ollut mieleen. Kyse ei ole nyt mistään tarjoiluista esimerkiksi pahanmakuisesta teestä tai liian makeasta kakusta. Tässä on tarkoitus esitellä kodin sisustusratkaisuihin liittyvistä asioista, jotka ärsyttävät vieraita.

TOP-3 kyläpaikassa ärsyttäviä asioita

1. Vessassa ei ole lukkoa.

Tämä ei ole välttämättä edes asunnossa asuvan mieleen, jos vessassa ei ole lukkoa. Ehkä se on mennyt rikki eikä sitä ole vielä saatu korjattua. Sekin voi ärsyttää, jos vessassa on lukko, mutta se ei toimi kunnolla. Mikä sen kamalampaa, kun jäädä vessaan lukkojen taakse.

2. Huonekaluja ei ole asetettu televisiota kohti.

Mitä ihmettä tekee televisiolla, jos sohvalla istuessa ei näe sitä. Jos sohva ja muut huonekalut ovat esimerkiksi aseteltu takkaa tai ikkunaa kohti, se ei miellytä vieraita. On aika varmaa, että kaikki talossa asuvatkaan eivät siitä pidä, varsinkaan jos he pitävät televisionkatselusta. Takkaa ei nyt jaksa kovin pitkään tuijotella.

3. Sohva on täytetty tyynyillä.

Mihin sitä on sohvalla tarkoitus istua, jos se on täynnä tyynyjä. Jos sohva on hankittu istumista varten, niin miksi sitä pidetään koristeena eli tyynynäyttelynä? Vieraan joko pitää kehdata nakata tyynyt lattialle tai jättää istumatta sohvalle. Ei kai tuollaisesta voi kuin ärsyyntyä.

On varmasti monia muitakin asioita, jotka ärsyttävät kyläpaikoissa.

Lähde: The Dailymash