Anopit voivat helpostikin ärsyttää, varsinkin jos kyse on miniästä.

Tällä naisella on erikoisen ärsyttävä anoppi, joka oli tullut vierailulle. Nainen kertoi muille Reddit-käyttäjille anoppinsa vierailusta ja kaipasi muiden mielipidettä:

”Mieheni, 34 v, ja minä, 26 v, menimme naimisiin 9 kuukautta sitten. Asumme eri paikkakunnalla kuin mieheni vanhemmat, ja hänen äitinsä vieraili meillä perjantaina yllättäen. Kerron nyt miksi hän ei kunnioita poikansa ja eikä siten myöskään minun yksityisyyttäni.”

Nainen jatkoi kertomustaan anopin vierailusta:

”Kun oli aika mennä nukkumaan, anoppini pyysi, että annamme hänen nukkua meidän makuuhuoneessamme ja että me lukitsisimme myös makuuhuoneen oven, koska muuten hän ei voi tuntea oloansa riittävän mukavaksi, jos ovea ei ole lukittu. Minusta tämä oli outoa ja kieltäydyin kohteliaasti ja ehdotin muita vaihtoehtoja, kuten vierashuonettamme, sohvaa tai ilmapatjaa. Mutta ei, hän sen sijaan ehdotti minulle näitä vaihtoehtoja. Mieheni suostui, mutta minä sanoin ei. Tämä sai aikaan riidan mieheni ja minun välillemme.”

Naisen kertomus jatkui vielä:

”Huomautin riidan aikana, kuinka en halunnut olla poissa huoneestani, jossa ovat myös tavarani. Anoppini huomautti miehelleni sanoen: ”Älä vain seiso siinä! Sano jotain!” Mieheni käski minun päästää hänet nukkumaan makuuhuoneeseemme, koska kyse oli vain yhdestä yöstä. Minä en kuitenkaan suostunut ja ehdotin, että jos hän ei pidä ehdottamistani vaihtoehdoista, hän voi mennä yöpymään hotelliin. Miehen järkyttyi tuosta kommentista.”

Nainen kertoi vielä, kuinka lopulta kävi:

”Anoppi lähti kello 00.00, ja mieheni räjähti sen jälkeen ja sanoi minulle, etten kunnioittanut hänen äitiään, joka oli VIERAANA meidän talossamme ja kohtelin häntä huonosti. Sitten hän muistutti minua, että se on meidän yhteinen makuuhuoneemme, ei vain minun, ja minä käyttäydyin kamalan huonosti. Myös mieheni varasi hotellista huoneen, jonne anoppinikin majoittui. Mies sammutti yön ajaksi myös puhelimensa. Nyt mieheni syyttää minua siitä, että yritän pilata hänen välinsä hänen sukulaisiinsa. Haluan tietää, olinko oikeasti kusipää.”

Moni tähän viestiin vastannut on sitä mieltä, että nainen ei tehnyt mitään väärää. He syyttävät naisen aviomiestä siitä, että hän teki äitinsä kohdalla virhearvioinnin.

Joku kommentoi näin: ”On kammottavaa, että hän haluaa nukkua huoneessa, jonka sinä ja aviomiehesi jaatte.”

Lähde: Buzzfeed