Oletko joskus nähnyt työpaikalla jotain kivaa, jonka olisit halunnut itselle, mutta et ole tiennyt voitko ottaa sitä?

Otit työpaikalta mitä tahansa, on se varastamista. Mutta niin kuin hotellihuoneesta, niin myös työpaikalta voi ottaa mukaansa jotain asioita, joka ei ole kovinkaan suuri varkaus. Tässä alla on lista, mitä työpaikoilta yleensä saa ottaa. Muista että se ei ole kaikissa työpaikoissa silti soveliasta.

1. Klemmari

Paperiliittimiä eli klemmareita nyt on niin paljon, että kukaan tuskin huomaa, jos viet pari sellaista kotiin mukanasi. Ehkä tämä sama pätee muidenkin sellaisten kohdalla, joita on paljon?

2. Työkaverin lounas

Jos työkaveri ei ole nimennyt työpaikan jääkapissa olevaa lounastaan, voi sen varastaa. Mistä sinä voit tietää kenen se on. Voihan se olla, vaikka sinun, mutta et vain muista laittaneesi sitä jääkaappiin ilman nimeä.

3. Kirjeenavaaja

Kukaan tuskin huomaat, jos viet yhden kirjeenavaajan mukanasi. Mutta mitä ihmettä sillä kotonasi tekisit? Eivätkö lähes kaikki laskutkin tule jo paperittomina?

4. Kahvinkeitin

Toki kahvinkeittimenkin voi ottaa mukaansa, jos kukaan ei näe. Mutta se tarkoittaisi sitä, että sinäkään et tule töissä enää kahvia saamaan.

Aika lyhythän tämä lista loppujen lopuksi on. Se tarkoittaa sitä, että työpaikalta ei voi varastaa juuri mitään. Et ehkä tee edes noilla neljällä asialla yhtään mitään.

Lähde: The Cooper review