Jo teineissä on monta aikuisia ärsyttävää asiaa, mutta sen lisäksi on monta aikuisia ärsyttäviä asioita, joita teinit eivät edes tajua, mikä niissä ärsyttää.

Teineistä tulee jossakin vaiheessa aikuisia, joten he ymmärtävät viimeistään silloin, mikä aikuisia monissa asioissa ärsyttävät. Ehkä sinua ärsyttää jo tämän ärsyttävän sanan viljely, joten siirrytäänpä eteenpäin kertomaan, mitä nämä aikuisia ärsyttävät asiat ovat, joita teinit eivät ymmärrä.

Näin aikuiset ovat vastanneet kysymykseen siitä, mitä aikuisuudessa ärsyttävää teinit eivät ymmärrä

1. ”Voit tehdä mitä haluat, mutta useimmiten sinulla on sitoumuksia, jotka estävät sen, tai sinulla ei ole siihen varaa.”

2. ”Siivoat aina keittiötä.”

3. ”Voi tehdä mitä haluaa, mutta se ei tunnukaan enää niin hyvältä kuin luuli.”

4. ”Se, että ruuan tilaaminen on todella kallista, eivätkä vanhempasi valehdelleet sinulle.”

5. ”Muut odottavat sinun aina tietävän mitä teet.”

6. ”Jonain päivänä kehosi pettää sinut.”

7. ”Kun jokin menee pieleen tai tapahtuu jotain odottamatonta, kukaan muu ei voi tehdä sille mitään kuin sinä itse. Tukkeutunut wc? Sinun täytyy tyhjentää se. Autosta loppuu bensa? Sinun täytyy täyttää tankki. Loppuivatko puhtaat alushousut? Sinun täytyy pestä pyykkiä.”

8. ”Hammaslääkärissä käyminen on helvetin kallista, jos annat hampaiden hajota. Ole hyvä ja käytä hammaslankaa.”

9. ”Aika ei koskaan riitä kaikkeen tekemiseen. Asioille, joita haluat tehdä, ei todellakaan ole tarpeeksi aikaa.”

10. ”Vaikka helmikuu on lyhin kuukausi, vuokra on silti sama.”

11. ”Et voi vain irtisanoutua työstäsi, jos et pidä siitä.”

12. ”Se hetki, kun joudut maksamaan kaikesta itse, ja oivallus, että tuore ruoka pilaantuu nopeammin kuin olet koskaan aiemmin huomannut. Silmäsi aukeavat tälle kaikelle.”

13. ”Aika kuluu koko ajan yhä nopeammin. Neljäkymmentä on vain silmänräpäyksen päässä. Joten tartu hetkeen, joka sinulla on tänään, sillä se katoaa hetkessä.”

14. ”Elämä pyörii ostosten, ruoanlaiton, tiskaamisen, pyykinpesun, imuroinnin ja siivoamisen ympärillä. Ne eivät tapahdu itsestään, mutta älä anna askareiden kasautua viikonloppuihin tai muuten vietät viikonloppusi sisätiloissa.”

Kuulostaako tutulta vai oletko vielä teinivaiheessa?

Lähde: The Poke