Aina ei tarvitse syntyä samaan aikaan, jotta olisi kaksosia. Tässä ei ole nyt kyse horoskoopista, vaan samaan aikaan hedelmöittyneistä lapsista.

Anna Hipkin oli luullut veljeään vain pikkuveljeksi. Veli todellakin on Annaa 5 vuotta nuorempi, mutta veli Anna hoksasi, että silti myös hänen kaksoisveljensä. Kuinka se on mahdollista?

Jokainen tietää, että kaksosia ovat sisarukset, jotka syntyvät samaan aikaan yleensä korkeintaan muutaman tunnin erolla. Jos vuorokausi ei vaihdu siinä välissä, on heillä sama syntymäpäivä. Monet heistä myös näyttävät toisiltaan.

Mutta miten näillä sisaruksilla on eroa noinkin monta vuotta, vaikka he ovat kaksosia? Siihen löytyy todella hyvä syy. Heidät on hedelmöitetty samaan aikaan, mutta koska he ovat saaneet alkunsa keinohedelmöityksellä, heillä voi olla suuri ikäero. Kyseessä on IVF-hoito, jossa hedelmöittynyt munasolu siirretään naisen kohtuun.

Anna kertoo tässä TikTok-videossaan, kuin hän sai tietää tästä erikoisesta asiasta.

Munasolu, josta Annan veli on saanut alkunsa, on odotellut pakkasessa viisi vuotta kauemman kuin Annan alkuunsaanut munasolu ennen heidän äidin kohtuunsa siirtämistä.  

Lähde: Mirror