Nuori näyttävä nainen oli työhaastattelussa. Yhtiön nuori toimitusjohtaja lupailikin jo neitokaiselle huippupalkkaista sihteerin työpaikkaa, mutta yksi ehto olisi täytettävä. Johtaja ehdotti, että silloin tällöin uuden sihteerin oli tultava täyttämään johtajan tiettyjä tarpeita. Nainen mietti ja mietti, mutta lopulta suostui, koska johtaja oli nuori ja komean näköinen mies.

Sihteerin työt alkoivat seuraavalla viikolla ja sovittiin, että aina kun johtaja tarvitsisi sihteerin erikoisseuraa hän ilmoittaisi tarvitsevan apua sihteeriltä kiinankielen kirjeen kirjoittamisessa. Tämä siksi, etteivät muut työntekijät epäilisi mitään.

Meni muutama päivä ja johtaja päätti kutsua sihteerin auttamaan kiinankielisen kirjeen kirjoittamisessa.
-Valitettavasti en pääse, ilmoitti sihteeri, tässä kirjoittimessa on tähän aikaa kuukaudessa punainen nauha päällä.
Johtaja valitteli ja totesi, ettei asialle voinut nyt mitään. Sitten joku toinen kerta sitten.

Sihteeriä jäi kuitenkin vaimaamaan asia, kun kyseessä oli johtajan ensimmäinen pyyntö ja sihteeri olisi mielellään johtajan toivomuksen täyttänyt. Sihteeri viestittikin pian johtajalle, että olisiko suullinen esitys ollut mahdollinen?
-Valitettavasti ehdin jo kirjoittaa kirjeen omin käsin!, johtaja ilmoitti.