Joulu lähestyy hurjaa tahtia, ja monilla iskee viime hetken ostospaniikki. Mitä kummaa omalle puolisolle, veljelle, isälle tai kaverille ostaisi?

Tuntuu, että joka vuosi tämä aika vuodesta tulee yllätyksenä, ja herää kysymys: mitä ostaa joululahjaksi miehelle, jolla tuntuu olevan jo kaikkea?

Kaikkea tuskin kenelläkään on, ja markkinoille tulee joka vuosi uusia tuotteita, joita on joskus vain pakko saada. Listasimme alle erilaisia lahjavinkkejä miehelle, joista on toivottavasti hyötyä ostosreissullasi!

Urheilukello: Aktiiviselle miehelle, joka ei kaihda urheilua, voit hankkia kätevän urheilukellon. Uusimmat urheilukellot mittaavat pulssin, lenkkeillyt tai muuten urheillut kilometrit, kulutetut kalorit sekä askelten määrän. Kello ilmoittaa piippauksella myös, jos käyttäjä on ollut liian kauan paikallaan. Näin mies saa enemmän irti treenailustaan; kellon voi yhdistää mobiilisovellukseen välitöntä suorituksen analyysia varten.

Joululahja miehelle

Lahjakortti: Urheilevalle miehelle voit helposti hankkia myös lahjakortin hänen suosikki urheiluliikkeeseensä! Näin hän saa itse valita lahjansa. Eihän sitä tiedä, jos hän on mielessään ajatellut uuden lajin aloittamista, mutta ei ole kertonut siitä vielä sinulle.

Hyvä idea on myös miettiä, mitä lahjan saaja harrastaa. Jos tiedät miehen rakastavan esimerkiksi kalastusta tai golfia, mutta itse sekoitat eri välineet siimojen tavoin keskenään, voit aina astella liikkeeseen ja kysyä apua ja vinkkejä. Mukaasi lähtee takuulla jotain hyödyllistä, josta lahjan saaja on mielissään.

Lahjavinkki miehelle - kirja

Kirjat: Jos mies on enemmän lukevaa kuin liikkuvaa sorttia, reissu kirjakauppaan on paikallaan. Kirjan ei tarvitse aina olla tylsä romaani. Maailmankuulujen urheilijoiden elämänkerrat ovat aina oiva valinta, vaikka mies ei itse urheilijatyyppiä olisikaan; nämä kirjat kun ovat täynnä muutakin draamaa urheilun lisäksi.

Pelikonsoli: Myös erilaiset pelikonsolit ja videopelit ovat takuulla oivia joululahjoja miehille. PlayStation5 on hyvä valinta.

Kuulokkeet: Matkustaako mies paljon? Erittäin hyödyllinen ja käyttökelpoinen lahja on monikäyttöiset kuulokkeet, jotka vaimentavat taustaäänet tehokkaasti. Nämä sopivat esimerkiksi pitkille lentomatkoille, jolloin haluat keskittyä musiikkiin tai elokuvaan vauvojen itkun sijasta. Kuulokkeet sopivat myös pelaamiseen ja musiikin kuunteluun kotona.

Joululahjavinkki-kuulokkeet

Joululahja miehelle voi hyvin olla myös kulinaristinen elämys. Onko mies esimerkiksi viskin, viinien ja hyvän ruoan ystävä? Elämyslahjaksi voit ostaa hänelle lahjakortin viinikurssille, jossa maistelun lisäksi tutustutaan siihen, mitkä viinit sopivat eri ruokien kanssa. Viininmaistelukurssin lisäksi mies varmasti ilahtuu lahjakortista hyvään pihviravintolaan, tai lempipullostaan viskiä/konjakkia.

Miehet ovat keskimäärin naisia laiskempia ihonhoidossa ja varsinkin ostamaan siihen tarvittavia tuotteita. Nappaa pukinkonttiin täydellinen ihonhoitosarja, jossa on kaikki tarvittava. Ehkä mies jatkossa osaa ostaa samat tuotteet itse.

Ihonhoitosarja lahjaksi miehelle

Toimituksen suosikki: Osta miehelle Joululahjaksi oluenvalmistussetti! Jos miehesi on enemmän oluen ystäviä, ja tuppaa aina valittamaan oluen sivumausta tai kehaisemaan, että osaisi varmasti itsekin näppäränä miehenä sitä valmistaa, yllätä hänet oluenvalmistussetillä! India Pale Ale olutta valmistuu kätevästi AlphaGeekin setillä, jonka yhdestä pakkauksesta saat noin neljä litraa olutta ja valmistuminen kestää neljä viikkoa.

suosituin lahjavinkki miehelle

Kotiteatteri: Loistava joululahja elokuvista pitävälle miehelle on videotykki. Tämä siis, jos budjetti ei ole ongelma. Toisaalta tästä lahjasta voi nauttia myös koko perhe, kun saatte kotiinne huikean elokuvateatteritunnelman. Samalla koko perhe pääsee viemään videopelaamisensa aivan uudelle tasolle. Jos 3d-kotiteatteri on hieman liioiteltua, mutta nykyinen olohuone kaipaisi jotain päivitystä, on tavallinen kotiteatterijärjestelmä hyvä Joululahjavinkki. Halvimmillakin kotiteattereilla saa puhtia elokuvien ja miksei urheilunkin äänimaailmaan, ja mies tuskin pistää pahakseen uusista kaiuttimista.kotiteatteri joululahjaksi

Joululahjavinkit miehille kokosi Sketsi.net
Kuvat: verkkokauppa.com, alphageek.fi