Kaikki ovat varmaan kuulleet, kuinka naisille on markkinoilla paljon enemmän tuotteita tarjolla kuin miehille.

Naiset yleensä kuluttavat enemmän aikaansa ja rahaansa esimerkiksi kosmetiikkaan, sisustukseen sekä muotiin. On monia tapoja muistaa naista ihanalla lahjalla, eivätkä ne kaikki vaadi isoja summia rahaakaan. Alle olemme listanneet lahjavinkkejä naiselle, joista saat toivottavasti ideoita kumppanisi, äitisi, siskosi tai ystäväsi muistamiseen!

Korut. Aloitetaan klassisella lahjaidealla. Naiset usein pitävät koruista, mutta monella on myös tietty maku niiden suhteen. Kannattaa ottaa selvää, pitääkö nainen hopea-vai kultakoruista, ja onko hänen tyylinsä hillitty vai koristeellisempi. Esimerkiksi naiselle, joka pitää tyylikkäistä mutta yksinkertaisimmista koruista, Nomination ja Pandora-korut ovat oiva valinta. Niihin kerätään paloja, joissa on erilaisia koristeita, symboleja ja värejä, joten jatkossa voit ostaa koruun lisää näitä paloja esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi. Nämä korusarjat eivät käy kukkarollekaan yhtä kalliiksi kuin Swarovskin timantit.

Joululahja naiselle ‒ katso lahjavinkkejä sille kauniimmalle sukupuolelle

Kylpylähoidot. Kuka nainen ei rakastaisi hemmottelua? Hanki lahjakortti rentouttavaan hierontaan, kasvo- tai jalkahoitoon tai esimerkiksi johonkin eksoottisempaan kuten esimerkiksi kuumakivihierontaan. Kylpylät tarjoavat usein myös lahjakortteja, jotka oikeuttavat yhteen mihin tahansa hemmotteluun, joten nainen saa itse valita mieleisensä.

Lautapelit. Onko lahjan saaja kilpailuhenkinen ja rakastaa pelejä? Perinteiset lautapelit ovat hauska lahja naiselle, sillä niitä voi pelata yhdessä juuri joulun aikaan ja myöhemminkin erilaisissa illanvietoissa. Esimerkiksi Alias, Trivial Pursuit sekä Pictionary nostattavat tunnelmaa takuulla ja saavat kilpailuvietin heräämään jokaisessa.

Elämyslahjat. Tuntuuko, että naisella on jo kaikkea? Osta elämyslahjakortti, ja vie hänet esimerkiksi illalliselle pimeään! Tämä on mahdollista jo useissa kaupungeissa, ja tarjolla on huippukokkien herkkuja täysin pimeässä tarjoiltuina. Makuaistit pääsevät todellakin valloilleen. Tätä kokemusta hän ei tule unohtamaan.

Yrttiruukku. Onko naisella viherpeukalo? Tällä hetkellä yrttien itsekasvatus, luomu ja ekologisuus ovat kova sana, ja monet haluavat kasvattaa itse yrttinsä kokkailuun tai muuten vain sisustuselementiksi. Tai miksei vain harrastukseksi. Markkinoilla on lukuisia erilaisia ja erihintaisia yrttiruukkuja, joissa nainen pääsee halutessaan hifistelemään. Monissa ruukuissa on jopa viherkasveille tarkoitettu oma valo sekä pieni kastelujärjestelmä, jossa vesi tulee ruukun alta suoraan kasvin juurille.

Joululahja naiselle ‒ katso lahjavinkkejä sille kauniimmalle sukupuolelle

Raakasuklaan valmistuspaketti. Suklaa sopii jouluun kuin nenä päähän. Aiemmin jo mainittu tee se itse -villitys on yltänyt suklaaseen asti, ja esimerkiksi erilaiset raakakakut ovat todella suosittuja ja netissä on runsaasti eri reseptejä. Raakasuklaan valmistamisessa raaka-aineita ei missään vaiheessa kuumenneta, joten alkuperäisen pavun kaikki ravinteet säilyvät. Sen valmistaminen itse on hyvin helppoa, ja paketti sisältää kylmäpuristettua kaakaovoita ja neitsytkookosöljyä, agavesiirappia, lucuma-jauhetta, goji-marjoja, raakaa kaakaojauhetta, maca-jauhetta, Himalajan suolaa sekä valmistusmuotit.

Viinidecanteri. On olemassa liian monta ”Tämän vuoksi naiset rakastavat viiniä” -kortteja ja magneetteja, jotta tämä ei pitäisi paikkaansa. Viinidecanterissa viini saa happea ja sen maku paranee, ja se on tyylikäs ja käytännöllinen tarjoiluastia esimerkiksi illallispöytään. Muotoiluja on myös erilaisia.

Treenikassi. Käytännöllinen joululahja naiselle on treenikassi. Ei väliä mitä urheilulajia nainen harrastaa, esimerkiksi alla olevaan Puman treenikassiin mahtuu sopivasti treenivaatteet, pyyhe ja kengät.
Joululahja naiselle ‒ katso lahjavinkkejä sille kauniimmalle sukupuolelle

Alvar Aalto -kokoelma. Oli nainen minkä ikäinen tahansa, Alvar Aallon maljakot, kynttilälyhdyt ja teräskulhot ovat ajattomia klassikoita, joiden arvo säilyy. Näitä tuotteita voi käyttää monipuolisesti astioina, tarjoiluvälineinä ja esimerkiksi maljakkoina kukille. Jos et tiedä lahjan saajan lempiväriä tai sisustuksensa värimaailmaa, kirkas on aina varma valinta ja sopii yhteen kaiken kanssa.

Merkkilaukku. Klassisiin asusteisiin kannattaa aina panostaa, sillä laadukkaat materiaalit kestävät ja tyyli ei mene pois muodista. Esimerkiksi Armani Jeansin käsilaukut ovat tyylikkäitä moneen makuun, eivätkä niiden hinnatkaan kirpaise liikaa. Vinkki: kannattaa tsekata nettikaupat, sillä niissä on usein tarjouksia ja voit tehdä löytöjä. Tämä neuvo pätee itseasiassa myös moneen ylläolevaan tuotteeseen, ja voit näin säästää joulun hankinnoissasi sievoisia summia.

Teksti: Sketsi.net
Kuvat: www.life.fi, www.finnishdesignshop.fi, www.puma.com, www.keskisenkello.fi, www.armani.com