Monet joutuvat teeskentelemään, että pitävät anopistaan.

Älä anna anoppisi pilata koko joulua, jos kyseessä on kaikkeen puuttuvat ärsyttävä vanhus. No oikeasti löytyyhän niitä ihaniakin anoppeja, mutta jos sinulla ei ole ollut hyvää tuuria, katso tästä alta, miten voit ärsyttää anoppiasi niin, että hän ei halua viettää ainakaan koko joulua seurassasi.

10 tapaa suututtaa anoppi juuri jouluna

1. Osta hänelle kamala joululahja

Joululahjoja on ostettava ja myös anopille. Sen ei tarvitse olla mikään mieluisa lahja. Osta hänelle dildo ja kerro, että sen avulla hän voi poistaa kireyttään, koska sen käyttö tuo hymyn naamalle.

2. Ärsytä häntä ruokavalinnoillasi

Tee joulupöytään jotain sellaista ruokaa, jota tiedät anoppisi vihaavaan. Jos hän vihaa jopa sen hajua, ärsytys on taattu. Voit aina sanoa, että et muistanut, ettei hän pidä siitä.

3. Kommentoi hänen ulkonäköään ikävästi

Kaikki, myös anopit haluavat näyttää jouluna tällätyiltä. Kun näet hänet jouluna, kysy häneltä miksi hän näyttää niin väsyneeltä. Voit myös kommentoida hänen kalliita joulukorvakorujaan kysymällä, kuka hänen lapsenlapsistaan on ne tehnyt.

4. Kommentoi hänen saamiaan lahjojaan

Kun anoppisi avaa lahjoja, kommentoi niitä samalla. Jos hän saa keittokirjan, heitä vitsi kuinka hänen ei kannattaisi kokkailla liikaa herkkuja, vaan pitää kilot kurissa.

5. Anna palautetta hänen kokkaamistaan ruuista

Jos syötte jouluruokaa anoppisi luona, syö ruokaa ja kerro yhtäkkiä kauhuissasi, kuinka löysit ruuasta hiuksen.

6. Älä ole avulias

Jos olette anoppisi luona joulun, älä tee mitään joulun eteen. Kun esimerkiksi jouluateria on tehty, ota itsellesi juoma ja mene katsomaan televisiota.

7. …tai jos autat tee se näin

Voit toki auttaa kotitöissä, kun vietätte joulua. Kun esimerkiksi tyhjennät astianpesukoneen, laita astiat kaappeihin vääriin paikkoihin. Anoppisi ei ehkä löydä seuraavalla kerralla lempikulhoaan, kun hän tarvitsee sitä.

8. Tee keskusteluistanne kiusallisia tai epämukavia

Ota keskustelujen aiheeksi vanhoja tapahtumia, joissa anoppisi on mokannut. Hän ehkä unohti kerran hakea poikansa tarhasta ajoissa?

9. Puhu hänen päälleen

Tämä jos mikä on ärsyttävää, jos puhut aina anoppisi päälle, jos hän avaa suunsa.

10. Myöhästy

Jos teillä on sovittuja aikoja, joissa pitää jouluna olla, mene niihin myöhässä.

Hyvää joulua tai ei …

Lähde: Stay at Home Mum