Jotkut ihmiset odottavat Joulua jo aikaisin syksyllä ja haluavat panostaa kotinsa koristeluun täysillä. Kaikille ei riitä pelkästään perinteiset kynttilät ja kuusen koristelu, vaan kaiken pitää olla aiheeseen sopivaa. Myös oman Jouluasun tulee olla hieno ja kyseisen Juhlan teemaan sopiva. Toiset taas eivät ota asiaa niin vakavasti, mutta haluavat silti osallistua Joulun tunnelman luomiseen esimerkiksi hauskoilla asuilla. Seuraavien kuvien henkilöt ovat vieneet Jouluasunsa seuraavalle levelille. Mitä mieltä sinä olet seuraavista asuista? Ovatko nämä hiemoimmat vai karmeimmat Jouluasut ikinä?

Tämän villapaidan kuvassa Joulupukki haluaa toivottaa Hyvää Joulua hieman omaperäisemmällä tavalla.

jouluaiheinen paita

Kuvan miehen Jouluasusta voi olla montaa mieltä.

rumat jouluasut

Oikeanpuoleisen herran Jouluaiheisesta paidasta löytyy niin pipareita, kuin kulkusiakin.

kamalimmat jouluasut4

Nämä herrat ovat panostaneet pukuihinsa tavanomaista enemmän. Vasemman kuvan herra on pukeutunut Joulukuuseksi ja oikean kuvan kaverilla on paidassaan Petteri Punakuono-hahmo.

jouluasut3

Tämän miehen paitaa koristaa hieno Jouluaiheinen kuva

jouluasut6

Viimeisessä kuvassa vasemman puoleinen herra on pukenut päällensä kirjaimellisesti Joulukuusen. Tämä vaate lienee ainakin lämmin. Oikean kuvan mies sen sijaan on pukenut itsensä Joulun henkeen sopivasti Petteri Punakuonoksi. Täydet pisteet heittäytymisestä näille kavereille.

karmeimmat jouluasut1

Kuvalähde