Joka päivä on loistava päivä pienelle toimistojekkuilulle! Vaikka kaikki työkaverisi eivät olisi niin innoissaan piloistasi, voit lohduttautua sillä, että aina on huominen ja kaikki ehtivät unohtaa jekkusi pikaisesti.

Varsinkin toimistotöissä olevat tietävät, että konttorilla voi joskus olla liiankin hiljaista ja pitkäveteistä ja on ollut sitä varsinkin viime aikoina tämän hallitsevan maailmantilanteen takia.

Jos kaikki istuvat hiljaa paikoillaan, näpyttelevät tietokoneitaan ja välillä vaihdetaan muutama sananen, siihen pitäisi saada muutos.

Siksi on aika hieman sekoittaa pakkaa ja pilailla työkavereiden kustannuksella. Varsinkin jos tiedät, että kollegoillasi on hyvä huumorintaju, tämä kannattaa. Näitä vinkkejä ei kannata ehkä toteuttaa, jos olet vasta aloittanut työt tai jos tiedät, etteivät muut arvosta pilailua. Onko toimistolla siis tylsää? Näillä jekuilla piristät työkavereitasi!

Onko toimistolla tylsää? Näillä jekuilla piristät työkavereitasi

Aamun ensimmäiseen puheluun vastaaminen saattaa kestää tovin. Uskookohan soittaja, miksi kesti?

Onko toimistolla tylsää? Näillä jekuilla piristät työkavereitasi

Tätä jekkua ei kannata tehdä heille, joilla on sydänvaivoja. Vinkki: vaihda torven tilalle pierutyyny! Saisi hiljainen toimisto vähän äksöniä!

Onko toimistolla tylsää? Näillä jekuilla piristät työkavereitasi

Tämän jekun voisi tehdä uudelle työntekijälle. Mieti ilmettä hänen kasvoillaan, kun näytät hänelle hänen uuden työpisteensä.

Itse henkilökohtaisesti en tajua tätä jekkua, mutta jaoin sen silti. Eikös ole vain herkullista, että kaikki nämä namit ovat samassa kulhossa?

Ei haukku haavaa tee mutta pahan mielen tässä tapauksessa! Mikä näistä donitseista on sinun suosikkisi?

Tässä jekussa kaadat liukuvoidetta käsidesipulloon, joka on toimiston yleisissä tiloissa. Sitten vain seuraat vierestä, kun ihmiset ihmettelevät, miksi mikään ei pysy heidän käsissään.

Tee näin: osta esimerkiksi katkaravun hajuista hajusuihketta (tehdäänkö jenkeissä tällaisia oikeasti? Ja miksi?) ja liimaa pullon ympärille ilmanraikastimen etiketti. Aseta pullo esimerkiksi saniteettitiloihin tai keittiöön ja nauti showsta ja ihmisten nyrpeistä ilmeistä.

Tämä jekku on jo pro-tasoa. Ole valmis kokoamaan uudelleen, jos vastapelurisi ei osaa tai hän uhkaa kieliä sinusta pomolle (ts. ei omista huumorintajua).

Miksi täällä haisee pekoni? Herkullista aamua!

Tämän jekun tehtyäsi voit seurata huvittuneena vierestä, kun työkaverisi tuskailee toimimattoman hiirensä kanssa. Mikä ihme tässä voi olla vikana??

Oletko ennen pilaillut työpaikallasi? Nyt on aika aloittaa! Riemukasta tiistaita!

Lähde: Minionquotess