Bahama kuulostaa lomailupaikkana mielettömältä, ja Bahamasaaret sijaitsee Atlantin valtameressä houkutellen vuosittain paikalle miljoonia turisteja nauttimaan paratiisirannoista ja hienoista metsistä. Varsinkin nyt, kun Suomessa pian loska valtaa tiet ennen kuin pääsemme kunnolla nauttimaan keväästä, visiitti aurinkorannoille käy takuulla jokaisen mielessä. Eikä sitä moni ole kokenut vallitsevan maailmantilanteen takia pitkään aikaan.

Mutta nykyajan matkailijalle, varsinkin jos maileja matkamittariin on kertynyt enemmänkin, ei riitä enää ”tavalliset” Kanariansaaret tai pyrähdys Turkin Alanyaan. Modernit matkailijat haluavat reissuiltaan muutakin kuin rusketuksen, ja erilaiset kokemukset ja uudet elämykset ovat useimmiten loman teemoina. Eikä haittaa, jos vastaan tulee jotain aivan uutta. Ja nyt sitä on todellakin tarjolla juuri Bahamasaarilla!

Miltä kuulostaisi idyllinen saari Bahamasaarilla, joka on täynnä uivia sikoja? Kyllä, juuri niitä! Tämä saari on noin 20 sian koti ja se on erittäin syrjäinen ja sen virallinen nimi on Big Major Cay. Tämä saari edustaa kaikkea sitä, mikä on mieletöntä tässä maailmassa!

Näiden luonnonvaroisten sikojen alkuperä on silkkaa legendaa. Jotkut sanovat, että merimiehet ovat jättäneet siat saarelle ja sitten eksyneet merellä eivätkä siten palanneet takaisin syömään niitä. Toiset sanovat, että siat selvisivät haaksirikosta ja uivat Big Major Cayn rannalle, jonne ne ovat sitten jääneet.

Mikä tahansa näiden sikojen tarina onkin, heillä näyttää olevan saarella hurjan hauskaa! Mudan sijasta siat pyörivät hiekassa ennen kuin hyppäävät mereen viilentymään paahtavan auringon alla. Lähtisitkö lomalle ”sikarannalle”? Katso alla oleva video ja haluat heti pakata laukkusi!