Kuvitellaan tilanne. On perjantai-ilta ja olet kämpillä kaverisi kanssa valmistautumassa iltaan. Oli kyseessä sitten chillimpi leffailta kotona tai baareilu keskustassa. Olitte niin fiksuja, että toitte mukananne tarpeeksi viiniä tilaisuutta varten, ja innoissanne ja samaan aikaan rupatellessanne kävelette keittiöön ja aukaisette vetolaatikon viinin avaamista varten.

Ette löydä korkkiruuvia tai minkään sortin viinipullonavaajaa mistään…

Oletko kokeillut näitä nerokkaita tapoja avata viinipullo?

Ei ole varmaan mitään turhauttavampaa tilannetta, ellei sitten oteta lukuun tilannetta, jossa seisot tyhjällä bussipysäkillä tupakkasi kanssa, eikä sytkäriä tai kanssasauhuttelijoita näy mailla halmeilla.

Jotta tätä tilannetta viinipullon kanssa ei pääse enää tulevaisuudessa syntymään, kokosimme teille erilaisia kekseliäitä tapoja aukaista viinipullo. Toki se korkkiruuvikin on fiksua hankkia.

Katso 8 kekseliästä tapaa aukaista viinipullo!

8 kekseliästä tapaa aukaista viinipullo!

Tämä on klassikko. Laita viinipullo kengän kannan sisään ja hakkaa kenkää seinää vasten, kunnes korkki pomppaa ulos. Tätä oletkin jo saattanut kokeilla! Kannattaa tosin tarkistaa, että kenkä on suht puhdas, ettet joudu seinänkuuraushommiin.

Eikö löydy avaajaa? Katso eri tavat aukaista viinipullo.

Voit myös käyttää jotain metallista terävää metallilankaa, jonka voit upottaa korkkiin ja vetää sen ulos.

Katso nerokkaat tavat aukaista viinipullo!

Avaintekniikka on myös kätevä. Iske avaimen avauspää korkkiin 45 asteen kulmassa ja kierrä sekä vedä avainta, kunnes saat korkin ulos.

Henkari on myös oiva apuväline. Upota henkarin metallipää korkkiin ja vedä korkki ulos. Toimii korkkiruuvin tapaan.

Voit myös käyttää ruuvimenetelmää, jossa väännät ruuvin syvälle kiinni viinipullon korkkiin ja sitten vedät ruuvia irti pihdeillä.

Ruuvitekniikka toimii myös muilla apuvälineillä. Voit nykiä ruuvia (joka on kiinni korkissa) irti esimerkiksi haarukalla! Kaikilla ei nimittäin pihtejä löydy kotoa.

Entäs vasara sitten? Tämäkin tekniikka toimii ja apuvälineinä toimivat siis vanha kunnon ruuvi ja vasara.

Tämä tapa avata viinipullo on erityisesti naisille. Aseta esimerkiksi ripsiväriputki korkin suulle ja hakkaa esimerkiksi harjalla ripsiväriä vasten korkkia niin, että korkki lopulta uppoaa pullon sisään. Varoitus: saattaa kestää tovin!

 

 

Lähde.