Onko sinulla vielä hommaamatta Halloween asu työpaikan juhliin tai kaveriporukan illanistujaisiin? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä tästä artikkelista löydät helpot ja nopeat itsetehdyt halloween asut. Pukeudu kotikonstein esimerkiksi zombieksi, elokuvatähdeksi, tikku-ukoksi tai meksikolaiseksi juhlakaluksi. Ohessa vinkkejä myös lasten halloween asuihin. Katso helpot ja nopeat tee-se-itse halloween asut alapuoleta:

 

Zombie-halloween asu. Tämän asun valmistat helposti ja nopeasti kotona. Pukeudu valkoisiin vaatteisiin ja kiepauta rulla sideharsoa itsesi ympäri. Sotkemalla vaatteita ja sideharsoa meikeillä ja vaikkapa ketsupilla saat asusta dramaattisemman. Naamameikillä asusta saa viimeisteltyä täydellisen.
viime hetken halloween asu

Tikku ukko: Tämä hauska halloween asu saa varmasti pisteitä missä tahansa juhlissa. Pue päällesi valkoiset vaatteet ja piirrä niihin tussilla musta tikku-ukon mallinen kuvio. Voit käyttää myös mustaa teippiä. Asun viimeistelemiseksi voit rakentaa pahvista vielä itsellesi naamarin.tikku-ukko halloween asu

Tämä asu herättää varmasti hilpeyttä. Pukeudu Breaking Bad hahmoksi, jos sinulta löytyy kotoa vihreä kauluspaita, leluase ja kulahtaneet silmälasit.leffatähti halloween asu

Onko koko kaveriporukka vielä ilman halloween asua? Ei hätää, sillä Agenteiksi pukeutuneina olette varmasti juhlien tyylikkäimmät. Tämän halloween puvun voi valmistaa itse nopeasti ja helposti. Muutaman euron aurinkolaseja ja leluaseita myydään jo lähes jokaisessa supermarketissa.kotitekoinen halloween asu

Halloween asut lapsille 1: Tämän tytön leppäkerttu-asu on helppo valmistaa. Asuun tarvitset mustat housut, punaisen paidan ja palan punaista kangasta, johon piirrätte mustat pallot. Tarvittaessa asun voi viimeistellä punaisella hiuspannalla, johon rakennetaan sarvet.Halloween asut tytölle

Halloween asut lapsille 2: Lapsesta saa tehtyä piirroshahmon helpolla ja nopealla kikalla. Käytä vihreää tai jotain muuta erikoisen väristä neuletta ja kiinnitä siihen valkoiset lelupallot, joihin on maalattu mustalla tussilla silmät.Halloween asut lapselle

Tämä nerokas halloween asu on sekä tyylikäs että helppo. Pukeudu mykkäelokuvan hahmoksi helposti kotikonstein.

helpot halloween asut

Tämä tyttö näyttää mallia, miten pukeutua Meksikolaisen Pinata-teeman mukaisesti. Asuun tarvitset vain erivärisiä paperiarkkeja, sakset ja hieman kärsivällisyyttä.viime hetken halloween asu naiselle

Jos taidot tai aika ei riitä mihinkään ylläolevista puvuista on olemassa vielä pari vaihtoehtoa. Tämä kotitekoinen Halloween asu sopii erityisesti nörteille tai tietotekniikka-alan naamiaisiin.

Tee-se-itse halloween asu

Seuraava kaksikko näyttää mallia tutusta ja turvallisesta Haamu-halloween asusta. Tämän asun voit rakentaa kotona helposti ja nopeasti vain valkoista lakanaa käyttämällä.halloween asu lakana

Lähde