Tämä on todella outo uutinen, mutta olisihan se monille aika hyvä uutinen, jos meille kävisi näin, kuten eräs nainen luulee. Tai ainakin, jos haluaisi aina siirtyä uuteen elämään, kun toisessa menehtyisi. Tässä ei ole kyse toisenlaisesta elämästä, vaan aika lailla samanlaisesta, kuin mitä on ennen kuolemaa elänyt.

Naisen mielestä nimittäin kukaan ei kuole, vaan siirtyy vain toiseen ulottuvuuteen. Hän on jakanut tästä teoriastaan videon TikTok-palvelussa. Moni on järkyttynyt sen nähdessään.

Naisen mukaan tietoisuus ei koskaan kuole, vaan sen sijaan aina kun kuolee yhdessä universumissa, tietoisuus siirtyy vain toiseen universumiin, jossa selviytyy. Hän kertoo videollaan myös amerikkalaisen fyysikon Hugh Everettin monimaailmatulkinnasta.

Nainen perustelee tätä teoriaa mm. sillä, kuinka olisi aika epätodennäköistä, että maahan ei olisi osunut 65 miljoonaan vuoteen sellaista asteroidia, joka tappoi dinosaurukset. Näin on hänen mukaansa käynyt, mutta silloin olemme siirtyneet vain toiseen ulottuvuuteen, jossa niin ei käynyt.

Kaikki eivät pidä ajatuksesta, että kukaan ei kuolisi koskaan. Eräs videon nähnyt kertoi saaneensa tuollaisesta ajatuksesta päänsäryn.

Katso täältä naisen suurta huomiota herättänyt video.

Lähde: Mirror