Halloween pilat ovat suosittuja varsinkin Amerikassa, jossa Halloween on Joulun jälkeen vuoden suosituin juhla. Halloweenin teemaan kuuluu perinteisesti pukeutuminen pelottavaan naamiaisasuun, kuten zombieksi, vamppyyriksi, aaveeksi tai muuksi hahmoksi. Amerikassa lapset kiertävät ovelta ovelle Halloween hengessä tarjoamassa ”karkkia tai kepposta”. Oven avaaja joutuu tarjoamaan lapsiporukalle karkin, tai hän joutuu kepposen uhriksi.

Jotkut pilailijat ovat vieneet tämän jopa vielä pidemmälle ja pelottelevat ihmisiä piilokamerahengessä. Aina pilat ei kuitenkaan mene aivan putkeen. Seuraavia mokia kannattaa välttää piloja suunnitellessaan:

  1. Varo tekemästä pilaa liian isokokoiselle kaverille. Hänen suuttuessaan sinun voi käydä huonosti.
  2. Älä tee piloja liikenteessä
  3. Älä aiheuta loukkaantumisen vaaraa pilan kohteelle
  4. Varo myös itse loukkaantumisia pilaa tehdessäsi
  5. Älä aiheuta traumoja pilan kohteelle

Pian on Halloween ja aika pitää kauhistuttavan hauskaa!