Se on taitolaji, että saa puutarhassa jotain kasvamaan.

Eräs koiranomistaja jakoi kuvan pitkästä kurpitsarivistä, josta hän ei voi kiittää itseään. Kuvassa näkyy myös hänen koiransa, joka oli ne kasvattanut. Kuvassa mainitaan, että omistaja ei ole koskaan itse saanut kasvatettua kurpitsoita.

Kurpitsojen kasvatus oli koiralla onnistunut niinkin helposti, että se oli vain ensin syönyt kurpitsan siemeniä ja käynyt sen jälkeen tarpeillaan kurpitsoille sopivan kasvupaikan kohdalla. Sen myötä paikkaan oli kasvanut suuri määrä kurpitsoita.

Tämä on hyvä vinkki kaikille wannabe-puutarhureille, jotka eivät ole mitään viherpeukaloita: hankkikaa koira ja saatte rehunne kasvamaan!

Näet alla tai täältä kuvan koiran suuresta kurpitsasadosta.

I’ve never been able to successfully grow pumpkins in my garden. My dog ate pumpkin guts last year, pooped them out, and grew all these pumpkins. from facepalm