Mikä voisi olla pahin asia, joka treffiseuralla voisi olla mukana? Tämän naisen treffit menivät sellaisen takia täysin pieleen. On aika varmaa, että kukaan muukaan ei pitäisi, jos treffiseuralainen ottaisi tämän asian treffeille mukaan. Se on vähän pelottavakin asia. Kyseessä ei ole esimerkiksi oma äiti eli mahdollinen tuleva anoppi. Tai no oikeastaan olikin.

Treffeille tullut mies teki monta muutakin virhettä kuin sen, että toi mukanaan jotain, joka pilaisi jokaiset treffit. Treffipaikkana oli naisen koti, jossa naisen oli tarkoitus tehdä heille ruokaa. Mies tuli paikalle myöhässä ja oli todella outoa, että hänellä oli mukanaan omia ruokia, joita hän söi vain itse.

Mies kertoi naiselle kamalia tarinoita perheestään. Mutta mikään näistä ei ollut yhtä pahasti illan pilannut asia kuin se, mitä mies piteli kädessään, treffeille tullessaan. Tuossa alussa mainittiin jo äiti, joka oikeastaan olikin mukana. Kyseessä olivat äidin tuhkat, jotka olivat uurnassa. Mies oli jostakin syystä ottanut tämän uurnan mukaan. Aika pelottavaa, vai mitä?

Olisi ehkä kannattanut treffata jossakin muualla kuin naisen kotona, koska nyt mies tietää missä nainen asuu.

Lähde: Dailystar