Mikä se sinusta olisi pahin mahdollinen asia, joka voisi löytyä sänkysi alta? Jostain syystä monien mielestä sängyn alla on mörköjä.

Eräs nainen katsoi illalla ennen nukkumaanmenoa sänkynsä alle ja näki siellä ehkä kamalimman asian, jonka voi kuvitella. Monet pelkäävät käärmeitä, mutta tämä oli vielä pahempi. Se oli käärme, mutta sen päälle oli tapahtunut jotain, joka teki tuosta vieläkin pelottavampaa.

Nainen on nimeltään Trish Wilcher ja hän asuu Yhdysvaltain Georgian osavaltiossa. Trish voi olla onnekas, että tuona iltana hän uskalsi kurkistaa sängyn alle, koska kaikki eivät sitäkään esimerkiksi mörköjen takia uskalla.

Trish luuli ensin, että hän näki lattialla jonkinlaista sumua. Se johtui siitä, että hänen makuuhuoneessaan oleva matto oli sen käärmeen värinen, joka sieltä sängyn alta löytyi. Hän huomasi pian, että käärme ei ollut yksin. Käärme oli nimittäin synnyttänyt ja sängyn alus vilisi käärmeitä. Tuo kuulostaa jo painajaiselta.

Käärmeitä löytyi lopulta 18 ja Trish on sitä mieltä, että sinne on varmasti jäänyt vielä muutama. Sitähän ei voi tietää, koska käärmeet ovat hyviä piiloutujia. Ehkä hänen pitää muuttaa…

Lähde: Sky