Mikä voisi olla maailman oudoin jäätelömaku? – tätä yhtä hauskaa makua et ole tainnut vielä kokeilla

Nyt kun jäätelökesä 2021 on ohi, on aika muistella mikä oli kesän kummallisin jäätelömaku. Ehkä myös keksit maun, jota kukaan ei ole vielä kokeillut, joka voisi outoudessaan myös toimia.

Samalla kun mietit, Sketsi.net haluaa kertoa sinulle erikoisimmasta jäätelömausta, joka on meidän korviimme kantautunut. Se liittyy herkulliseen ateriaan, jota syödään paljon tuolla valtameren toisella puolella. Se on kermaista ja syödään lämpimänä, tietysti jos kyse ei ole jäätelöstä. Siinä on paljon juustoa ja voita. Sitä kutsutaan nimellä Macaroni & Cheese eli se sisältää, kuten nimikin sanoo, makaronia ja juustoa.

Tuota nopeasti valmistuvaa juustoista pastaa syödään paljon etenkin Yhdysvalloissa. Siellä on tarjoiltu tätä jäätelöäkin, jonka maussa on samoja vivahteita kuin tuossa pastaherkussa. Sen väriä kuvailtiin oranssin keltaiseksi, kuten Macaroni & Cheese -ateriakin yleensä on.

Tätä erikoista jäätelöä maistamaan päässeet ovat kuvailleet, että jäätelö maistui aika hauskalla tavalla juustolle sekä hieman makealle ja suolaiselle. Makua kuvailtiin myös paremmaksi kuin osasi etukäteen odottaa.

Tuota kun pääsisi joskus maistamaan, koska mikäpä ei olisi hyvää, jos se maistuisi juustolle, kermalle, suolaiselle ja makealle.

Joko muistat mikä outo jäätelömaku on sinut jo vakuuttanut?

Lähde: Npr


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.