Jonathan Lewis oli muuttanut uuteen kotiinsa, mutta siellä tapahtui heti jotain, jonka takia hänellä taitaa olla taas uusi muutto edessä. Ainakin hänen ystävänsä kehottavat häntä hankkimaan uuden asunnon.

Jonathan tiesi, että asunnon keittiön seinän takana tyhjää tilaa. Kun hän oli muuttanut asuntoon, hän oli avannut tuon tyhjän tilan auki. Sieltä löytyi jotain niin karmeaa, että moni olisi tuskin uskaltanut jäädä asuntoon enää hetkeksikään.

Räsynukke ei kuulosta pelottavalta, mutta sitä se oli, koska sen sylistä löytyi karmea kirje. Kirjeen kirjoittajaksi oli ilmoitettu tämä samainen räsynukke ja siinä luki näin:

”Rakas lukija/ uusi kodinomistaja, kiitos, että vapautat minut!

”Nimeni on Emily. Alkuperäiset omistajani asuivat tässä talossa vuonna 1961. En pitänyt heistä, joten heidän täytyi lähteä.

”He vain lauloivat ja olivat iloisia. Se oli sairasta. Heidän valintansa kuolla oli puukotus, joten toivon että sinulla on veitsiä.

”Toivottavasti nukut hyvin.”

Jonathanin ystävät olivat sitä mieltä, että Jonathanin pitää muuttaa pois. Mutta Jonathanin mielestä tämä on vain hyvä vitsi. Kiinteistönvälittäjän mukaan asunnon keittiö on remontoitu vasta muutama vuosi sitten, joten kukaan ei ole voinut laittaa nukkea sinne 1960-luvulla. Kirjeen paperikaan ei näytä kovin vanhalta.

Näet täältä miltä seinän sisällä oleva nukke näytti

Jonathan voisi haastatella naapureitaan, jotka voisivat kertoa asunnon edellisestä asukkaasta!

Lähde: Mirror