Jalkapallofanien ei nyt kannata suuttua tästä, vaikka asiantuntijan mukaan he ovatkin huonoja vaihtoehtoja aviopuolisoiksi.

Asiantuntija, joka on tuota mieltä, on nimeltään Anna Bey. Hän on perustanut hyvinvointikoulun ja on tunnettu siitä, että hänellä on tapana jakaa vinkkejä, varsinkin naisille. Nyt hän on jakanut vinkkejä siitä, kuinka löytää mies, joka ei ole vain ajanhukkaa. Tuollainen vain ajanhukkaa tarjoava mies voi hänen mielestään olla esimerkiksi jalkapallofani.

Mutta onneksi Anna ei ole sitä mieltä, että mies on aina huono vaihtoehto aviomieheksi, jos hän seuraa jalkapalloa. Hänen kuvaamansa mies vain on sitä liikaa eli sellainen mies vaikuttaa olevan kiinnostunut vain jalkapallon seuraamisesta ja oluen juomisesta.

Sitä Anna ei kerro, että miksi hän mainitsee tässä juuri jalkapallon. Onhan lajeja muitakin, joita jotkut seuraavat aivan liikaa eivätkä keskity tarpeeksi muuhun elämään. Esimerkiksi hänen mainitsema olut voi olla joillekin ainoa asia, johon he keskittyvät. Ei siihen jalkapalloa tarvita. No laji oli hänelle onneksi vain vertauskuva…

Jos sinua kiinnostaa, niin voit käydä katsomassa täältä, kuinka Anna esittää seitsemän huonon aviopuolison ominaisuutta, joissa monissa hän viittaa jalkapallofaniin.

Lähde: Daily Record