Morsian löysi täydellisen häämekon, sitten sulhasen perhe kieltäytyi tulemasta häihin tuon mekon takia

Häiden järjestäminen ei ole mitään helppoa eikä halpaa huvia.

Mutta mitä jos sen päälle pitäisi vielä kestää kiukuttelevaa tulevaa anoppia, niin häiden järjestäminen olisi melko raaistavaa. Eräs morsian luuli, että kaikki häiden suunnitelmat olivat menneet hyvin, kunnes hän löysi hääpuvun. Se sai lopulta sulhasen äidin sekä monen sen puolen suvusta kieltäytymään tulemasta koko hääjuhlaan.

Mikä siinä mekossa oli niin kamalaa, että tuleva anoppi suuttui siitä ja sai monet muutkin tekemään niin?

Mekko ei ollut esimerkiksi liian paljastava. Se oli oikeastaan täydellinen mekko häihin. Väri ei ollut se perinteinen valkoinen, mutta sekään ei ole tässä se syy. Mekko oli morsiamen lempiliikkeestä, joka taisi olla sitä myös sulhasen äidille, joka oli löytänyt sieltä samasta paikasta mekon. Hänen ei ollut tarkoitus laittaa tuota mekkoa hääjuhlaan, vaan omille 50-vuotispäiville, jotka olivat edessä parin viikon päästä häistä.

Eikö häiden pitäisi olla paljon tärkeämmät juhlat kuin syntymäpäivät? Tämä tuleva anoppi oli kertomansa mukaan löytänyt mekkonsa ennen morsianta ja oli sitä mieltä, että jos hän laittaa samankaltaisen mekon juhliinsa, vieraat ajattelevat, että hän on matkinut morsianta. Siksi hän suuttui, eikä nyt aio saapua häihin, jos morsian ei vaihda unelmamekkoaan.

Kuulostaa siltä, että tuollaista anoppia ei sinne häihin kaivatakaan. Harmi, että hän on saanut puolelleen myös oman miehensä sekä ex-miehensä, joka on sulhasen isä. Hän on ex-miehensä kanssa edelleen hyvissä väleissä, mutta miten tämä ex-mies aikoisi jättää oman pojan häät väliin jonkun koltun takia?

Ihme porukkaa ja morsian rukka aikoo vielä naida tuollaiseen sukuun.

Lähde: Mirror


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.