Niin kuin Karvinen, useat meistä inhoavat maanantaita. Silloin meidän on yleensä pakko herätä arjen ja velvollisuuksien todellisuuteen hauskan ja huolettoman viikonlopun jälkeen. Mietipä asiaa; yleensä juuri maanantaisin alkaa uusi koulu- tai työviikko, kammottu dieetti, virastoissa ravaaminen tai sitten vain tajuamme kaikki ne asiat mitä meidän pitäisi tulevalla viikolla hoitaa, esimerkiksi viikkosiivous tai pakastimen sulatus. Nyt varmaan viimeistään sinua alkoi ärsyttää, kun me vielä kehtasimme muistuttaa asiasta.

Eikö maanantai ole vielä tarpeeksi ärsyttävä? Tuntuuko, että joillain kavereillasi tämä viikko alkoi liiankin iloisesti? Näillä keinoilla voit härnätä kavereitasi!

Eikö maanantai ole vielä tarpeeksi ärsyttävä? Näillä keinoilla voit härnätä kavereitasi

Muistuta heitä talvesta, ihan siltä varalta etteivät he itse ole sitä muistaneet. Muistuta kylmyydestä, auton putsauksesta aamuisin ja silmiin pyryttävästä räntä- ja lumisateesta. Vatvo asiaa monta kertaa päivässä, myös sosiaalisessa mediassa.

Eikö maanantai ole vielä tarpeeksi ärsyttävä? Näillä keinoilla voit härnätä kavereitasiPyydä heidät Facebookiin juttelemaan tai kerro heille, että sinun on vain PAKKO katsoa Facebookista, mitä kaverinne Tommi ja Maija tekevät tällä hetkellä. Ihan vain muistuttaaksesi, että kaikilla muilla on hauskempaa.

Eikö maanantai ole vielä tarpeeksi ärsyttävä? Näillä keinoilla voit härnätä kavereitasi

Voit ärsyttää esimerkiksi tyttö- tai poikaystävääsi, joka on juuri jättänyt sinut, ilmoittamalla viiden minuutin päästä, että olet jo päässyt yli suhteestanne. Hymyile, taputa häntä olkapäälle ja sano, että sinun täytyy nyt mennä kun hauskempi tapaaminen jo kolkuttaa ovella.

Muistuta kavereitasi, että eiköhän olisi jo aika käydä siellä lääkärintarkastuksessa, urologilla tai gynekologilla. Ja kuinkas pitkä aika edellisestä hammaslääkärikäynnistäsi olikaan?

Muistuta kavereitasi ”vanhoista hyvistä ajoista”, ja kysele toiselta, mitä hän tekikään villinä 25-vuotiaana. Odota mumisevaa vastausta siitä, ettei hän oikein ehtinytkään matkustella niin kuin oli aikonut, koska elämässä oli vain nyt sitä ja tätä.

Tuo uusi tyttö- tai poikaystäväsi kavereidesi eteen näytille, mieluiten sinkkukavereidesi eteen, siis juuri niiden, jotka haluaisivat niin kovasti seurustella mutta ei tunnu nappaavan. Ylistä onnellisuuttasi ja suukottele uutta kumppaniasi oikein kuuluvasti.

Häiritse kaverisi tai kumppanisi ateriahetkeä, mieluiten samalla kun hän katsoo lempiohjelmaansa telkkarista.

Muistuta palkkapäivänä kavereitasi, kuinka vuokra ja laskutkin pitää maksaa, ja ainiin, eikös hän ollut sinulle velkaakin muutaman kympin?

Ärsytä juuri lomalta palannutta työkaveriasi antamalla hänelle paljon erilaisia tehtäviä, muistuttamalla iltapäivän palaverista äläkä missään tapauksessa kysy, miten loma meni.

Ärsytä varsinkin naispuolisia ihmisiä kertomalla heille, että he ovat nyt liian tunteellisia ja reagoivat kyseessä olevaan asiaan liian voimakkaasti.

Muistuta kavereitasi kaikista mahdollisista tekemättömistä asioista, ja lisää vielä vettä myllyyn vatvomalla jo etukäteen mitä kaikkea hoidettavaa seuraavina kuukausina tuleekaan eteen.

Eiköhän näillä neuvoilla saa muutaman ärsytyksen aikaiseksi. Mutta varoituksen sana; käytät näitä omalla vastuullasi!

 

 

Lähde.