Hengailetteko yhdessä ja jaatte päivittäin kuulumiset ? Monta kertaa miehen ja naisen välinen pitkäaikainen ystävyys voi syventyä jopa huomaamatta. Katso, täyttävätkö seuraavat tunnusmerkit sinun ja naispuolisen ystäväsi välisen suhteen.

1. Vietitte ystävänpäivän kahdestaan

Kuva: tumblr / justcrazyhuman
Kuva: tumblr / justcrazyhuman

Olette tietoisesti tai alitajuisesti päätyneet viettämään tämän kansainvälisen rakkauden päivän kahdestaan.Tämä viestii selviä merkkejä jo orastavasta kemiasta. Kai muistit hankkia hänelle lahjaksi kukkia ja sydämen muotoisen suklaarasian ?

2. Te olette ”Me”

sketsi_yhteinen_pariskunta_ruoka
Kuva: tumblr / publicdomandiva

Kuvittele tilanne, jossa ystäväsi kysyvät illan suunnitelmiasi ja vastaat ” Me teemme ruokaa ja sen jälkeen katsomme elokuvaa loppuillan”. Sinkkuaikoinasi keskityit enemmän omiin päivittäisiin askareisiin ja nyt ajatteletkin toimintaasi monikossa. Jos käsittelet arkeasi yhteisenä, olet jo parisuhteessa. Muistahan mies kuntosali ja liikkuminen, sillä parisuhteessa syödään…Paljon!

3. Hän mainitsi sinulle perheensä tapaamisesta

Kuva: tumblr / ilikeyourvans
Kuva: tumblr / ilikeyourvans

Jos olet jo matkalle perhetapaamiseen, muista olla oma itsesi (tai yritä edes esittää fiksua). Naispuolinen ystäväsi ei varmastikaan vie ketä tahansa perheellensä esiteltäväksi. Tämän tapaamisen avulla ystävyytenne syventyy entisestään ja pääset luomaan ensimmäiset kontaktit hänen miespuoliseen esikuvaansa, eli isäänsä sekä tyttärensä kauneuden perimään äitiin. Muistahan asiallinen pukeutuminen ja jämäkkä kädenpuristus, sillä nyt on aika ryhdistäytyä!

4. Hän on jättänyt tavaroitaan luoksesi

sketsi_hammasharja_tyttöystävä_parsiuhde
Kuva: GifBay

Älä panikoi! Hän on jättänyt hammasharjansa ja meikkinsä luoksesi, mutta tämä ei vielä tarkoita yhteen muuttoa. Hän on kuitenkin mielessään ajatellut viettänsä aikaa luonasi vielä jatkossakin. Tilanne alkaa vähitellen vaikuttaa entistä vakavammalta ja hän todennäköisesti ajattelee sinua jo enemmän kuin ystävänä. Jos tilanne ei sinua miellytä voit myös aina viedä treenivaatteesi hänen luokseen tuulettumaan!

5. Hän haluaa esitellä sinut ystävilleen

Kuva: reddit
Kuva: reddit

Heräät aamulla ja tarkistat sosiaalisen median päivitykset. Löydät yllättäen facebook ja instagram -tileiltäsi merkintöjä yhteisistä kuvista. Suhteenne on edennyt tilaan, jossa hän haluaa jo muidenkin tietävän yhteisestä ajanvietostanne. Seuraavaksi hän ehdottaa sinulle yhteistä tapaamista ystäväseurueensa kanssa, ehkä kenties illanvieton merkeissä. Huomionarvoista on, että tavanomaisesti naisella on kahdenlaisia suhteita miesten kanssa: sellaisia, joissa vältellään ystävien huomiolta ja sellaisia, joista ei voida olla heille puhumatta. Mahdollisen tapaamisen yhteydessä tarkkaile hänen naispuolisten ystäviensä reaktiointia ja rentoudu, olet nyt osa hänen sisäpiiriään.

6. Hän puuttuu pukeutumiseesi ja ulkonäköösi

Kuva: Tumblr / virginski
Kuva: Tumblr / virginski

Oletko juuri ostanut uudet farkut ja käynyt parturissa leikkauttamassa vuosia samana pysyneen kampauksesi? Tavatessasi naispuolisen ystäväsi tämä sattumalta ehdottaakin ostoksilla käymistä, koska nuo ikivanhat farkut voisi korvata pirteän värisillä keväthousuilla ja samalla parturi voisi muuttaa hiustyyliäsi trendikkäämpään suuntaan. Älä kuitenkaan loukkaannu tästä ja ajattele, etteikö hän pitäisi sinusta. Päinvastoin, tämä on selvä merkki, että hän välittää sinusta ja olet hänen aikansa arvoinen.

7. Jaat ongelmasi hänen kanssaan

Kuva: reactiongifs
Kuva: reactiongifs

Mieltäsi painaa jokin elämääsi ilmestynyt ongelma ja ensimmäisenä haluat kuulla hänen mielipiteensä asiasta. Jos huomaat mielelläsi kuuntelevasi hänen kantaansa ongelmiisi ja arvostat hänen antamiaan vinkkejä ongelmasi selvittämiseksi, olet allekirjoittanut nimesi seurustelusuhteen viimeiseen pykälään. Oletko tyytyväinen vai tyytymätön ystävyyssuhteenne etenemiseen? Kuitenkin onneksi olkoon, sinulla todennäköisimmin on tyttöystävä!

Lähde: Mtvnews