Ihmiset jaotellaan usein koira- tai kissaihmisiksi. Asian ratkaisua toki helpottaa, jos olet esimerkiksi jommalle kummalle allerginen. Koirista sanotaan usein, että ne ovat ihmisen parhaita ystäviä, ja tätä väitettä tukevat muun muassa monet uutiset, joista saamme lukea koiran pelastaneen perheensä esimerkiksi tulipalolta. Tällaisesta kaverista sitä todellakin haluaa pitää huolta!

Koirasta on paljon iloa ja jopa apuakin ja sen kanssa voi myös harrastaa, mutta tämä ihana lemmikki tuo mukanaan myös paljon vastuuta ja muutosta elämääsi. Kaikki koiranomistajat tietävät takuulla, kuinka arki ei olekaan ihan samanlaista kuin ennen tätä karvaturria. Kokosimme alle muutamia kuvia siitä, millaista elämä on ennen koiraa ja sen jälkeen. Omistatko koiran? Sitten samaistut takuulla näihin hauskoihin kuviin!

Omistatko koiran? Sitten samaistut takuulla näihin hauskoihin kuviin!

Kun olet hankkinut koiran, et ikinä syö yksin. Etkä myöskään katso televisiota yksin. Tai näitä kahta samaan aikaan. Sinulla on aina karvainen kaveri seuranasi odottamassa, jos jotain sattuisi tippumaan lattialle.

Omistatko koiran? Sitten samaistut takuulla näihin hauskoihin kuviin!

Koiran hankkimisen jälkeen puhelimesi kuvakansiot täyttyvät koirakuvista, samoin todennäköisesti myös Facebook-seinäsi. Varoituksen sana: saatat joutua joidenkin Facebook-kavereidesi mustalle listalle jatkuvan kuvatykityksen vuoksi. Mutta pitäähän uusi perheenjäsen taltioida jokaisesta kuvakulmasta!

Sinua tulee jännittämään aluksi joka kerta, kun saavut kotiin töistä, koulusta tai mistä vain. Mitä tällä kertaa on sattunut? Mitä esinettä on tällä kertaa riepoteltu? Ja juuri silloin, kun olet saamassa kohtausta, koirasi ilme on mitä syyttömin ja suloisin.

Etupenkki on aina varattu!

Ennen koiraa saatoit nauttia esimerkiksi siitä luksuksesta, että sinulla on ylimääräistä rahaa käydä ulkona syömässä useammin. Kun omistat koiran, ylimääräiset roposesi menevät suoraan karvakaverisi tarpeisiin. Totta kai niihin välttämättömyyksiin, mutta huomaat pian shoppailevasi koirallesi uusia kaulapantoja, makuualustoja ja leluja, koska ne ovat vain NIIN ihania!

Miksi puhelimestasi on akku loppu, vaikka se on laturissa? Tsekkaapa huviksesi laturisi johdon kunto. On EHKÄ mahdollista, että suloinen pikku hauvasi on käynyt sitä vähän maistelemassa.

Aikaisemmin järjestelit tavarasi siististi hyllyyn, jossa ne pysyivät hamaan tappiin asti niin halutessasi. Omistatko koiran? Niin ei tapahdu enää. Hänen mielestään nimittäin kyseiset tavarat on tarkoitettu leikkikaluiksi ja pehmolelut revittäviksi. Käteesi tulee jäämään vain vanua ja riekaleita. Mutta miten voisit olla kauaa vihainen? Katso nyt sitä ilmettä. Ja kaikki on jälleen anteeksi annettu.

 

 

Lähde.