Feissarimokat: Hansin käsijarru hajosi katsastuksessa – kärhämät korjauksesta jatkuivat sosiaalisessa mediassa

Kyllä nyt saisivat kumpikin näistä miehistä hävetä.

Hansin auton käsijarru hajosi katsastuksessa, joka oli hänen mielestään katsastajan vika. Mitenhän se käsijarru ei kestänyt sitä, että se laitettiin päälle? Eikö se ole hyvä vaan, että se ei hajonnut sillä hetkellä, kun auto olisi parkkeerattu esimerkiksi mäkiseen paikkaan?

Hans kiivastui tästä niin, että hän jakoi oman mielipiteensä asiasta sosiaalisessa mediassa. Jokaisessa asiassa on kaksi puolta, joista oman hän pääsi jakamaan. Mutta yllättäen auton katsastajakin pääsi kertomaan oman mielipiteensä, koska hän löysi Hansin kirjoituksen. Tai ainakin Ari väitti olevansa tämä katsastusmies. Arikin olisi voinut olla vähän kohteliaampi…

Kuva: Feissarimokat

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.