Nyt on löytynyt maailman pihein mies. Hänellä on vaimo, joka on nyt monien yhteisten vuosien jälkeen halunnut avautua miehensä sairaalloisesta saituudesta. Nainen on nimeltään Amber Horne ja hän asuu miehensä kanssa Oregonissa.

Amber on ehtinyt jakaa miehensä pihiydestä jo monta videota, jotka näet täältä. Jokaisessa esitellään miehen pihiyteen liittyvä asia. Yksi on se, että mies on ottanut jääkaapista lampun pois. Mies myös kävelee mattojen vierestä, jotta matot eivät kuluisi.

Miehen kaikista kummallisin säästökeino on ripustaa käytetyt talouspaperit kuivumaan, jotta niitä voisi käyttää uudelleen. Toivottavasti hän on ensin viruttanut ne liasta.

Jos jossain voi ottaa mukaan ketsuppipusseja, niin totta kai hän senkin tekee, jotta ketsuppi ei loppuisi kotona. Olisi kiva tietää, että mitä kaikkea tämä mies ottaisi hotellista mukaansa. Mutta Amberin mukaan he eivät yövy koskaan hotellissa, koska se on miehen mielestä liian kallista.

Jos luulet, että se pyykkinaru, jossa mies kuivaa talouspapereitaan, on ihan oikea pyykkinaru, niin olet väärässä. Ei mies sellaista ole raskinut ostaa. Se on vain jotain halpaa narua.

Maidonkin mies laimentaa vedellä, jotta se riittäisi pidempään. Huonekalut ja vaatteet ostetaan käytettyinä.

Lähde: Mirror