Kaikki kaupungin asukkaat asuvat samassa rakennuksessa – tällaista on heidän mielenkiintoinen elämänsä

Kuvittelepa, jos kaikki sinun kotikaupunkisi asukkaista asuisivat kanssasi samassa rakennuksessa, millaista elämäsi silloin olisi.

Sellainen kaupunki on oikeasti olemassa Begich Towersissa Alaskassa, jossa on rakennus, jossa asuu lähes jokainen kaupungin asukas eli 95 %. Rakennuksesta ei tarvitse juuri koskaan poistua, koska siellä sijaitsevat myös mm. koulu, posti, kauppa, poliisiasema ja kirkko. Kaupungissa on toinen pienempi rakennus, jossa asuvat loput eli 5 % kaupungin asukkaista.

Kun lähes koko kaupunki on saman katon alla, voi se olla sekä kätevää että välillä myös ahdistavaa. TikTok-käyttäjä @livvontheedge asuu tässä talossa. Hän on jakanut hänen elämästään tässä talossa tämän videon, jonka on jo moni halunnut nähdä.

Talolle pääsee vain veneellä tai tunnelin kautta. Tunnelista ei pääse läpi ihan mihin aikaan tahansa. Se on kiinni kello 22.00–05.00 välisenä aikana, jolloin kukaan ei voi poistua tai tulla kaupunkiin.

Eräs videon nähneistä keksi heti yhden ongelman tällaisessa asumisessa, vaikka toki niitä on varmasti monia muitakin. On vaikea kertoa, että ei ole tavoitettavissa, jos pitää olla lähes aina tämän saman katon alla.

Lähde: Mirror


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta