Se, että joku tuntematon röyhtäisee esimerkiksi kassajonossa, ei varmasti tunnu kivalta. Sehän voi myös haista.

Mutta tiedätkö, että se ei ole oikeasti edes kaikkialla luvallista? Siitä voi saada sakot, jos sen sattuu tekemään virkavoimien läsnä ollessa eräässä tietyssä paikassa. Paikka on määrätty EU-direktiivin mukaan kohteeksi, jossa röyhtäileminen ei ole sallittua, koska tämän paikan ilma täytyy pitää mahdollisimman puhtaana.

Joko arvasit mikä tämä paikka voisi olla? Annamme vielä yhden vihjeen. Siellä valmistetaan herkullista juomaa, jota juodaan vain kerran vuodessa sillien kera. Ei, se ei ole vappu, vaan se päivä on juuri tänään 1.huhtikuuta, joten kippis!

Sketsi.net haluaa vielä muistuttaa, että kannattaa pistää tänään kumisaappaat jalkaan, koska ulkona on melkoiset kurakelit. Äläkä hypi niillä rapakoissa, ettei roisku kuravettä suuhun…