Tämä ei tietysti ole mikään mukava asia, jos jollakin on erikoinen sairaus. Mutta se, että pissa olisikin esimerkiksi viiniä tai kirkasta viinaa, kuulostaa nyt aika hauskalta.

Sellainen on mahdollista, mutta ei se pissa silti mitään juomiskelpoista alkoholia ole. Lääkärit luulivat ensin, että eräällä 61-vuotiaalla Pittsburghissa asuvalla naisella oli alkoholiongelma, jota hän piilotteli. Hänellä oli maksavaurio ja hänen virtsanäytteensä näytti aina positiivisia, kun hänelle tehtiin alkoholitesti.

Nainen ei kuitenkaan vaikuttanut koskaan siltä, että hän olisi ollut juovuksissa. Lopulta lääkärit saivat selville, että naisella on harvinainen sairaus, joka saa hänen virtsansa käymään. Siitä tulee etanolipitoista. Hänen virtsassaan oli nimittäin paljon sokeria ja hiivaa, jotka rupeavat yhdessä käymään ja muuttuvat alkoholiksi.

Lääkärit määräsivät naiselle lääkityksen, jonka piti poistaa hiiva hänen virtsastaan. Se ei kuitenkaan onnistunut, joten naiselle täytyy ehkä tehdä maksasiirto vielä toisen kerran. Toivottavasti nainen paranee tästä!

Lähde: Dailystar