Kuinka pitkillä hiuksilla on voitu tienata miljoonia? – uskomaton tarina

Kun halutaan tietää, että miten pitkillä hiuksilla voi tienata miljoonia, pitää silloin mennä kauas ajassa taaksepäin. Toki monet tienaavat tänä päivänäkin suuria summia sillä miltä he näyttävät. Mutta pelkästään pitkillä hiuksilla se nykyään tuskin onnistuu.

Nämä pitkät hiukset kasvattaneet neitokaiset ovat sisaruksia, joita oli seitsemän. He elivät 1800-luvun lopulla New Yorkin osavaltiossa ja olivat nimeltään Sarah, Victoria, Isabella, Grace, Naomi, Dora ja Mary Sutherland. He elivät maatilalla. Heidän äitinsä keksi pahalta haisevan voiteen, jonka hän ajatteli kasvattavan hiukset normaalia pidemmäksi.

Sisarukset esiintyivät ensin laulajina ja muusikoina, mutta kukaan ei kiinnittänyt heidän musiikkiesitykseensä huomiota, koska heidän erikoisen pitkät hiukset veivät kaiken huomion. Tuohon aikaan kaikki itseään kunnioittavat naiset pitivät hiuksensa kiinni, mutta nämä siskokset eivät sellaisesta välittäneet. Pitkät hiukset olivat silti muodikkaat, vaikka niitä pidettiinkin yleensä kiinni.

Äiti tyttärineen alkoi mainostamaan tätä voidetta, joten musiikkiesitystä ei enää tarvittu. Riitti kun siskokset näyttivät pitkät kutrinsa, niin jokainen halusi tätä voidetta. He onnistuivat tienaamaan tällä voiteella miljoonia. Kun yksi tyttäristä menehtyi, palkkasi äiti mukaan mainoskampanjaansa kuolleen tyttärensä tilalle pitkähiuksisen naisen.

Tuotot käytettiin perheen maatilaan. Vain kaksi tyttäristä meni naimisiin, joten suurin osa sisaruksista eli koko elämänsä yhdessä yhteisellä maatilalla. Tästäkin voisi tehdä, vaikka elokuvan. Eihän sitä tiedä, vaikka olisi jo tehty. Niin ja tämä voide tuskin oikeasti auttoi hiuksien kasvuun. Se sisälsi vain alkoholia, öljyä ja vettä.

Lähde: Ripleys


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta