Onhan se todella ajattelematonta ja törkeää varastaa muiden eväitä. Joku tekee sitä tämän Mirror-sivuston uutisen mukaan omille työkavereilleen. Vaikka omat eväät olisivat jääneet kotiin, ei se oikeuta varastamaan muiden eväitä, kun lounasaikaan iskee nälkä.

Eräs nainen oli pahoittanut mielensä, koska hänen eväitään oli varastettu työpaikan jääkaapista. Hänellä oli ollut siellä kananmunia. Ne olivat olleet raakoja. Kun nainen huomasi, että munat oli varastettu, keksi hän hyvän keinon näpäyttää tätä varasta.

Nainen laittoi työpaikan seinälle ilmoituksen, jossa hän kertoi, että munat eivät olleet tavallisia munia eivätkä edes kanan munia. Niitä ei ollut tarkoitus syödä, koska ne oli hankittu tutkimuskäyttöön ja olivat harvinaisen afrikkalaisen linnun munia.

Tämä keino toimi, koska mies, joka oli munat varastanut, paljasti itsensä. Mies maksoi naiselle munista. Mies oli luullut, että hän on syönyt vaarallisia munia ja tullut hädissään ja stressaantuneena kertomaan siitä naiselle. Toivottavasti tämä mies ja kaikki muutkin oppivat tästä, että muiden eväitä ei varasteta.

Lähde: Mirror